Advarsel! Din Mand Bliver Til Sin Far (Lær At Tyde Advarselstegnene)

Man hører tit sig selv lyde som sin mor, og ind i mellem er det lidt plagsomt. Men damer, det er ikke bare os, der bliver til vores mødre: En ny britisk undersøgelse har nemlig vist at mænd bliver til deres fædre, når de fylder 38. Det er som sagt en britisk undersøgelse, og den er ganske vist gennemført af en TV kanal, men ikke desto mindre, tænker jeg at vi her i Danmark, kan lære noget af, hvad de har fundet ud af. Jeg har har mine egne teorier om hvornår mænd bliver til deres fædre og én af dem fik jeg bekræftet for et par år siden. Du ved den der måde fædre danser på, hvor de sådan nærmest bukker sammen på midten, og svinger armene foran sig? Den var der nogle forskere, der fandt ud af, handlede om at holde hunner væk fra de ufrugtbare kønsorganer, og de kaldte den for Rotten Apple Dance. Jeg kan simpelthen ikke finde et link på den, men lover at blive stædig på Google. Men i hvert fald, skulle den type dans være et tydeligt tegn på at manden i dit liv, er ved at blive til sin egen far.

Er din mand ved at blive til sin far? Her er din tjekliste:

Falder han i søvn foran fjernsynet? Selv til Game of Thrones?

Synes han al “moderne musik” lyder ens?

Er han nærmest flyttet ind på badeværelset?

Læs mere her.

11 Comments
Previous Post
Next Post