Advarsel! Din Mand Bliver Til Sin Far (Lær At Tyde Advarselstegnene)

Man hører tit sig selv lyde som sin mor, og ind i mellem er det lidt plagsomt. Men damer, det er ikke bare os, der bliver til vores mødre: En ny britisk undersøgelse har nemlig vist at mænd bliver til deres fædre, når de fylder 38. Det er som sagt en britisk undersøgelse, og den er ganske vist gennemført af en TV kanal, men ikke desto mindre, tænker jeg at vi her i Danmark, kan lære noget af, hvad de har fundet ud af. Jeg har har mine egne teorier om hvornår mænd bliver til deres fædre og én af dem fik jeg bekræftet for et par år siden. Du ved den der måde fædre danser på, hvor de sådan nærmest bukker sammen på midten, og svinger armene foran sig? Den var der nogle forskere, der fandt ud af, handlede om at holde hunner væk fra de ufrugtbare kønsorganer, og de kaldte den for Rotten Apple Dance. Jeg kan simpelthen ikke finde et link på den, men lover at blive stædig på Google. Men i hvert fald, skulle den type dans være et tydeligt tegn på at manden i dit liv, er ved at blive til sin egen far.

Er din mand ved at blive til sin far? Her er din tjekliste:

Falder han i søvn foran fjernsynet? Selv til Game of Thrones?

Synes han al “moderne musik” lyder ens?

Er han nærmest flyttet ind på badeværelset?

Læs mere her.

11 kommentarer

 1. Hi hi, sikkert sandt. Men herhjemme er min mand ved at blive til MIN far, ikke til sin egen far. Min mand er rigtig glad for min far, men at begynde at blive som ham, hmmmmmm. Jeg elsker min far overalt på jorden, men helt ærligt, så synes jeg det er lidt skræmmende at min mand nu begynder at ligne ham så meget. Men der er selvfølgelig også noget om, at nogle piger (kvinder?) søger mænd, som minder om deres far. Men altså, jeg syntes da på ingen måde der for ti år siden, at min mand på nogen som helst måde mindede om min far. Men nu…..og vi er kun i midt 30’erne. Hvad skal det ikke ende med :-)!

 2. Fnis 🙂
  Jeg må så have manden der er undtagelsen fra reglen. 57, elsker al slags musik og Istand til at se en hel semifinale i MGP med sin kone uden at falde i søvn (eller brokke sig) 🙂

 3. Det ville da give en mulighed for et slags glimt af min svigerfar, som døde mange år før jeg mødte hans søn. Hmm, det er en virkelig, virkelig sær tanke. Som jeg lader ligge og nøjes med at konstatere, at tjeklisten ikke indikerer fare.

 4. Hej Rikke – jeg har faktisk hørt en del historier om mænd, der kommer til at elske deres svigerfamilier højere end deres egne, nærmest… Tag det som et kompliment.

  Hej Dorte! Godt Scoret!

  Hej Mette – man må kunne modarbejde det…

  Hej Birgitte – Pyha – du er home free.

  KH
  J

 5. Det her er alt for sjovt! Jeg vil tvinge Anders til at læse undersøgelsen… og så er det måske netop fordi han IKKE danser rotten apple dance, at vi venter nummer 3…

  Kram og tak for en god griner

 6. gik i panik over din overskrift … at min mand blev som sin far … ooohhh skræk og ve det håber jeg ikke, han viser ikke de symptomer endnu … jeg holder ikke så meget af min svigerfar, så er det sagt mildt 🙂

 7. Julia! Det er det værste blogindlæg nogensinde! Tænk, man kan undersøge og dokumentere, at det bliver sådan – åh Gud! Han taler nogen gange allerede som sin far, han rører sig på næsen som sin far, han er langsomt ved at adoptere hans holdninger…. og jeg troede, at jeg kunne ændre ham med mit bedårende, kvidrende væsen, men nu har du ødelagt mit fremtidsperspektiv. Mest er jeg nok sur over, at du HELE tiden er i min by uden at drikke en enkelt apéro med mig. Føj for en torsdag.

 8. Åh nej – min mand er lige netop blevet 38 for et par uger siden!! Heldigvis er han ikke i farezonen iflg tjeklisten – men det kan åbenbart ske meget hurtigt… 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *