I Aften…

IMG_2028

IMG_1995

I aften skal vi følges til Hjorts Hotel i Danmarks Dejligste Badehoteller. Et lille, traditionsrigt badehotel, hvor filmen Hip Hurra (vist nok en halvgammel sag med Ole Ernst i hovedrollen) blev indspillet. Vi var ude at balancere på Danmarks største vandreklit, og ja, så var det her jeg fik det koldeste gys i mit liv. Optagelserne var i oktober. Oktober (!!!) – vandet var så koldt at jeg næsten ikke kunne, men der var jeg alligevel så relativ erfaren at jeg ikke skreg (det var desuden kl 0530 om morgenen…), men bare gjorde det. Nå, men det bliver fint, gør det, for vi var også på Molskroen. Det er klokken 2050 på TV2. Jeg håber du kigger med.

IMG_2031

IMG_2018

IMG_1999

IMG_3730

IMG_3731

6 kommentarer

 1. I vandet i oktober kl ingenting om morgenen!!!! Så er det afgjort: du er DKs sejeste kvinde! Jeg havde nægtet. Og hammer godt ser du ud.
  Må man spørge om noget? Hvordan får du tid og ork til at skrive så ofte på din blog? Det er dejligt, lidt ligesom at få brev hver dag. Men jeg undrer mig….

 2. Du gør da virkelig noget for at lave godt tv! Sejl gået! Er du mon så gået hen og blevet vinterbader af oplevelsen? 🙂

 3. Kære Bettina, på INGEN måde! Det var ret sjovt. Jacob talte varmt for at blive vinterbader, og overvejede det seriøst, men jeg er på ingen måde fristet.
  Kære Susanne – du får et smækkys her fra! Jeg blogger fordi jeg elsker det, og fordi jeg simpelthen er så taknemmelig for dialogen og kontakten med jer derude på den anden side. KH J

 4. Du er så sej! Jeg er en kylling når det kommer til kolde gys! Er en trofast seer og elsker de programmer 🙂

 5. Super fine udsendelser 🙂
  Sikke et job at være på, Julia, – tænk at det findes 😉
  Mols Kroen så nu også vildt fantastisk ud!

 6. SÅ fine udsendelser, Julia! Det er fantastisk at sidde mandag aften i sofaen og drømme sig lidt væk 🙂 Og ja, tænk at sådanne job findes, hvor må det være skønt at have et job, man elsker så meget, som du gør, Julia. Stor respekt….og lidt misundelse 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *