GAVEREGN: ingredien power protein

IMG_0928

IMG_0929

IMG_0927

Ingredien handler om hår. Rene, gode produkter, som holder hvad de lover og lidt til. Jeg er stor fan, og selvom jeg er en produktjunkie vender jeg altid tilbage til ingredien når mit hår står ud til alle sider, og hvert enkelt hårstrå bestemmer sig for at ville noget lidt for selvstændigt. Serien power protein er noget af det lækreste, jeg længe har prøvet. Den styrker håret, og er smækfyldt med næring.

Ingrediens produkter er svanemærkede og indeholder ikke skadelige og uheldige stoffer, som giver miljøbelastning og forurening. Produkterne er lavet ud fra tanken om at de skal være gode for såvel os private brugere, som de frisører der til hverdag står med hænderne i dem.

Du kan deltage i lodtrækningen om et sæt af denne serie ved at smide en kommentar her inden fredag den 26. marts. Vinderen meddeles her på bloggen. Og så kan du klikke her og læse mere om brandet.

235 Comments
Previous Post
Next Post