Danmarks Dejligste Badehoteller: Brøndums Hotel

IMG_1863

Brøndums Hotel – Hotellet, hvor HC Andersen overnattede, hvor Karen Blixen skrev på Min Afrikanske Farm, hvor Kongelige og Skagensmalerne samledes. Dette var også med i første afsnit af Danmarks Dejligste Badehoteller, som blev vist mandag aften på TV2. Det er virkeligt et smukt og vidunderligt sted, og jeg vil så gerne tilbage. Det er et gammelt hotel, som holder fast i gamle dyder, og bare for at sidde i salonnen og spise kager igen, ville jeg overveje at køre hele vejen til Skagen.

Noget af det fineste og en af de største oplevelser ved hele TVprogrammet for mig, var at komme så langt rundt i Danmark. Her er SÅ smukt! Og de gamle badehoteller fortjener totalt en revival.

Her nogle af de billeder jeg knipsede på Brøndums:

Først – mit værelse:

IMG_3688

IMG_3691

IMG_3690

IMG_3689

IMG_1862

 

Her er en stor del af holdet bag produktionen – nogle seriøst fantastiske mennesker, som jeg allerede savner:

IMG_1868

Og her: Salonnerne på Brøndums Hotel:

IMG_3694

IMG_3693IMG_3696

IMG_3698

Mig inden middagen – som også blev filmet. Det gjorde den hver aften…

IMG_1875

 

12 Comments
Previous Post
Next Post