Tvdebut Med Vandgang: Helenekilde Badehotel

IMG_3442

I går aftes blev det første afsnit af Danmarks Dejligste Badehoteller vist. Den del med Helenekilde Badehotel, var det allerførste der blev optaget, på den allerførste dag. Det var her, jeg ligesom skulle lære hvad hulan det handlede om, og hvordan man skulle gøre enkle ting, såsom gå ind af en dør flere gange, så det kunne filmes fra alle leder. Det var en god første dag – med frokost i solen og mødet med et virkeligt fantastisk hold. Jeg havde mødt Jacob og Sigurd kort inden, ved korte møder, men kendte dem ikke. Så vi skulle ligesom også lige finde en tone, hvilket heldigvis var ret let.

Det der TV er og var en helt ny formidlingsdisciplin at lære at kende, og selvom tempoet var højt, galt det jo sådan set for mig blot om at få så meget som muligt med. Samtidig øvede jeg mig i at være mig selv – og ikke tage en eller anden mærkelig “nu-er-jeg-på-tv-hat” på, og efter at have set første afsnit, er jeg faktisk glad for at det var min plan.

Men tilbage til det det hele handler om: Helenekilde: Stedet var skønt, og her er nogle “behind the scenes”-billeder, som viser hvordan vi lige får forklaret, hvordan vi skal sidde under middagen, hvordan der vil blive filmet, og hvor lys og lyd kommer fra.

IMG_3451

IMG_3450

IMG_3449

Og så var der ellers bare virkeligt skønt.

IMG_0860

Jeg finder billederne fra Brøndums Hotel frem og lægger dem op her i morgen.

11 Comments
Previous Post
Next Post