Veninder Med Guld På: Fødselsdagsgave Fra Én Der Er Fyldt 140

IMG_0878

For en lille uge siden havde jeg fødselsdag. Jeg er siden blev så grundigt forkælet af mine veninder, at jeg nærmest er helt flov over det. Mine veninder ved hvad de selv kan lide, og hvad jeg kan lide, og de ved, hvad jeg burde lære at kende: forfattere jeg endnu ikke kender, butikker, jeg ikke aner findes, dims jeg ikke kan leve uden!

Jeg har fået de fineste, mest omsorgsfulde og lige-på-kornet gaver, og jeg ved slet ikke hvordan jeg kan rumme det. Jeg kommer til at vise nogle af dem frem herude, for seriøst, det er fine sager. For eksempel har jeg fået disse fine ørenringe. De blev lavet i anledning af Feminas 140års jubilæum, og der er både guld og glimmer. Du kan finde dem her, har jeg googlet mig frem til.

IMG_0877

IMG_0883

Her har jeg den ene på sammen med den fine lange sag fra Stine A, som jeg er SÅ glad for.

2 Comments
Previous Post
Next Post