Veninder Med Guld På: Fødselsdagsgave Fra Én Der Er Fyldt 140

IMG_0878

For en lille uge siden havde jeg fødselsdag. Jeg er siden blev så grundigt forkælet af mine veninder, at jeg nærmest er helt flov over det. Mine veninder ved hvad de selv kan lide, og hvad jeg kan lide, og de ved, hvad jeg burde lære at kende: forfattere jeg endnu ikke kender, butikker, jeg ikke aner findes, dims jeg ikke kan leve uden!

Jeg har fået de fineste, mest omsorgsfulde og lige-på-kornet gaver, og jeg ved slet ikke hvordan jeg kan rumme det. Jeg kommer til at vise nogle af dem frem herude, for seriøst, det er fine sager. For eksempel har jeg fået disse fine ørenringe. De blev lavet i anledning af Feminas 140års jubilæum, og der er både guld og glimmer. Du kan finde dem her, har jeg googlet mig frem til.

IMG_0877

IMG_0883

Her har jeg den ene på sammen med den fine lange sag fra Stine A, som jeg er SÅ glad for.

2 kommentarer

  1. Det er smukt med smukt på 🙂 En forkælelse der både glæder og klæder. – Et stort TILLYKKE med din fødselsdag, som jeg håber var smuk og dejlig. Også et stort TILLYKKE med dine smukke smykker og dine dejlige veninder… Gestus og gaver der kan holde fødselsdagglad helt frem til den næste. 🙂

  2. Kære Julia,
    Jeg læser altid med hos dig men kommenterer sjældent. Men Julia, jeg har lige fulgt dig på tur på badehotellerne og syntes at du gør det så fint. Med fine betragtninger, sødme og smukhed. Respekt:-)
    Kh Annette

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *