Om Selvbilleder, Blogbilleder Og Pinlige Billeder

IMG_0373

IMG_0357

IMG_0375

Det er faktisk en ret sjov øvelse, det med at lægge billeder af mig selv på bloggen her. Men jeg må indrømme, at jeg elsker når andre gør det – jeg elsker at vide, hvem der taler til mig, fra en blog. Blogbilleder er en særlig genre, og jeg er ikke begyndt at lægge filtre på mine endnu, men be ware – måske gør jeg det (fylder jo trods alt snart 100). Disse billeder tog min søster i lørdags, da vi var på arbejde sammen. Og som du kan se nederst, er der pinlige billeder nok at tage af.

Når det kommer til mode, så er jeg i mit eget selvbillede sådan en ret farverig, spraglet type. Multicolore, boheme, mange farver, mønstre og pels, hat, glimmer, hæle.  Det er ret mærkeligt, for jeg ender som oftest i sort. Og i flade sko, for det er jo latterligt svært at løbe en seksårig ind i syv cm høje hæle.

Det meste af mit basistøj  er i hvert fald sort, og så hælder jeg en spraglet jakke eller nogle smykker ovenpå. Så nej – ikke så boheme endda. Og hvad der er endnu mere mærkeligt er at jeg nu i årevis har tænkt mig selv som typen der tilbringer vinteren i en pels og med hat, og jeg ejer hverken det ene eller det andet.

Men jeg elsker det sorte; og jeg køber stort ind af det hos Balck Swan Fashion. Alt hvad jeg har på på billederne her er fra dem. Toppen er sådan et hit. Den er faktisk lavet i det blødeste tyndeste strik,  den er blank, og den falder så smukt. Den kan bruges til alt, og med en blazer over. Black Swan Fashion har nu åbnet webshoppen (ellers har det indtil nu kun været deres konsulenter der forhandlede tøjet), så du kan nu selv hente de lækre sager hjem, og toppen finder du her. Bukserne er endnu pænere med høje hæle til men præcist så dressed up og afslappede som man ønsker sig det. Dem finder du her.

IMG_0366

IMG_0365

10 kommentarer

 1. Du er skøn Julia !
  Det nederste billede ligner sådan et som jeg og mine klassekammerater tog på blå mandag tilbage i -91. Vi var bare på langt nær så velklædte.

  Ha en dejlig dag,

  KH Maria.

 2. Hej Julia
  Skønne billeder af dig. Kan sagtens følge din pointe i at det er rart at kunne se hvem man er i kontakt med i Blogland. Note til mig selv må derfor være at blive lidt flinkere til Selfies 🙂 – skal bare lige have nogle raske børn igen….

  KH
  Dorte

 3. Bukserne (og resten 🙂 ser skønne ud! Hvilken str. har du dem i? Må hellere klikke dem hjem…

 4. Hej Maria – Haha, følelsen var vist den samme. Man bliver forårskåd…
  Hej Dorte – ja, man vil gerne se hinanden i øjnene, ikke?
  Hej Helle – jeg har bukserne i medium. Og er en helt regulær medium.
  Kærlige hilsener,
  Julia

 5. Jeg er også ret vild med Black Swan. Har købt tre styles fra deres nye kollektion, bla. Dante Tunic som jeg har boet i siden jeg høbte den. Den er så rar at have på.

  Og det der med at løbe i høje hæle. Det tror jeg er et spørgsmål om trænng. Carrie var ret godt til det. Jeg kan også, men kun når jeg er fuld (det er jeg alt for sjældent).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *