Søndagsshopping

Det er søndag, og internettet har åbent. Eller min ønskeliste har i hvert fald, og jeg tænkte jeg lige ville dele nogle fund med jer:

1. Carina laver de smukkeste tryk. Hun trykker på det meste (!), og jeg synes hendes plakater lavet på gammel letterpressmaskine er virkeligt fine. Se hendes sager her.

2. Jeg ønsker mig dette fantastiske tørklæde. Det er fra  Faliero Sarti hos River and Raven, som specialiserer sig i økologisk og bæredygtig mode, som rent faktisk er mode… Tørklædet er i modal og silke, og så er det kæmpestort. Men det skal det vel også være, for at have plads til hele verden. Klik her.

3. Bliss. Jeg ELSKER det brand. Det er tosset, fint og finurligt, og alt hvad jeg har prøvet der fra virker ud over alle forventninger. I min evige jagt på pæne hænder og negle, er jeg blevet forelsket i disse handsker som jeg vil investere i. De fås hos Sephora og hos kosmetologer.

4. Se lige denne jakke. Stella McCartney laver det fineste børnetøj, og denne jakke vil være Elias (og Sofus) vildeste drøm. Så fin og i yndlingsbutikken Ankerliving, som altid pakker tingene så fint ind, at netshopping bliver noget med at man glemmer at man har købt noget, som så bliver leveret som en gave. Klik her og se den.

5. Moshi Moshi Mind holder aldrig op med at genopfinde sig selv, og levere de lækreste sager. Denne perfekte boyfriendskjorte i bomuld og hør er så meget på min ønskeliste.

4 kommentarer

  1. Lækre sager. Men der skal spares op. Håber du har fået raske børn. God solskins søndag 🙂

  2. Tak, Julia. Fandt lige den perfekte gave til min niece – sådan nogle fine tryk Carina laver 🙂

  3. Tørklædet er vildt fedt. Som geograf og kortnørd, synes jeg at det er ekstra sejt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *