Gratis Gave: Boguddrag: Når du er mor til et for tidligt født barn

Nar_du_er_mor_FINAL.indd

Når man venter sit barn, er det eneste jeg tror nogen ønsker sig, at alt er normalt. At alt går efter planen. At alt er roligt, trygt og godt, og bare fuldkommen normalt. Ingen udsving; ingen ting der ligger over eller under kurven for normalt og gennemsnitligt. Nogle fædre og mødre er nødt til at forholde sig til det usædvanlige; til det der ikke går efter planen, og det har People´s Press netop udgivet en bog om. Når Du Er Mor Til Et For Tidligt Født Barn handler om mødre til børn, der er kommet for tidligt ud i verden. Den handler om konsekvenser, om angst, frygt, lykke, kærlighed, glæde og overlevelse, og den er spækket med gribende beretninger om hvordan man på forskellig vis kommer igennem det man aldrig troede man kunne klare.

Min veninde Mette blev alt for tidligt mor til lille Saxe. De har det begge to godt i dag, og Saxe er en vidunderlig knægt. Klik her og læs Mettes beretning.

Katrine Wochner er forfatteren bag, og jeg er imponeret. Klik her og læs hendes beretning.

9 Comments
Previous Post
Next Post