Gratis Gave: Boguddrag: Når du er mor til et for tidligt født barn

Nar_du_er_mor_FINAL.indd

Når man venter sit barn, er det eneste jeg tror nogen ønsker sig, at alt er normalt. At alt går efter planen. At alt er roligt, trygt og godt, og bare fuldkommen normalt. Ingen udsving; ingen ting der ligger over eller under kurven for normalt og gennemsnitligt. Nogle fædre og mødre er nødt til at forholde sig til det usædvanlige; til det der ikke går efter planen, og det har People´s Press netop udgivet en bog om. Når Du Er Mor Til Et For Tidligt Født Barn handler om mødre til børn, der er kommet for tidligt ud i verden. Den handler om konsekvenser, om angst, frygt, lykke, kærlighed, glæde og overlevelse, og den er spækket med gribende beretninger om hvordan man på forskellig vis kommer igennem det man aldrig troede man kunne klare.

Min veninde Mette blev alt for tidligt mor til lille Saxe. De har det begge to godt i dag, og Saxe er en vidunderlig knægt. Klik her og læs Mettes beretning.

Katrine Wochner er forfatteren bag, og jeg er imponeret. Klik her og læs hendes beretning.

9 kommentarer

 1. Godt der endelig er kommet sådan en bog på markedet – den kunne jeg godt have brugt for 5 år siden, da min lille August kom til verden alt for tidligt. Heldigvis har jeg også fået to piger født til tiden : en før August og en to år efter. Men det kan stadig gøre ondt på at tænke på at August som havde allermest brug for mig, blev skilt fra mig to minutter efter fødslen. Det kompenserer vi stadig for – August kan kun sove hvis han ligger mellem mig og min mand i en alder af 5.

 2. Sikken en gave! Den ville jeg gerne have haft for 10 år siden. Den har manglet. Man kan godt føle sig ret alene – især blandt alle de grupper af mødre og børn som har haft et helt normalt forløb. Tak til forfatteren og til dem som har deltaget i bogen.

 3. Vil glæde mig til at læse Mettes historie senere i dag. Og dejligt at se at hun står med to skønne knægte; så ved vi at der – trods alt – er en happy end.

 4. Kære Janne – Åh det lyder som den hårdeste begyndelse på et liv sammen!
  Kære Bettina – ja, det er den slags bøger man ønsker et langt og godt liv, og at flest mulige ved de findes!
  Kære Ellen – ja, det er der heldigvis!
  Kærligst
  J

 5. jeg har glædet mig til denne bog. den er så vigtig! er selv sygeplejerske på en neonatal afdeling og familierne har det ikke nemt. der er så mange udfordringer, bekymringer og angst! jeg brænder for at viden kommer ud om de her børn. der er så mange der tror de er små fugleunger og det er slet ikke sandheden. de er små, men med en personlighed lige fra starten!

 6. Kære Maria – tak for din skønne besked! Og ja, jeg synes i det hele taget jeg efterhånden har lært at små bebser er små mennesker med preferencer og personligheder og hele molevitten lige fra begyndelsen. KH J

 7. Også en god ting til bedsteforældre til for tidligt fødte.
  For godt to år siden stod vi bekymrede på sidelinjen, da vores lille datterdatter blev født for tidligt og lillebitte. En sådan bog kunne nok have været god at have.
  Heldigvis har hun det fint i dag, “vores” lille, er kvik og snakker som et vandfald.

 8. Kære jer
  Tak for jeres kommentarer – det er mig, som har skrevet bogen 🙂

  Janne og Betina:
  jeg har selv født min søn tre måneder for tidligt for 11 år siden. Dengang jeg blev mor til Frederik, manglede jeg virkelig viden, for jeg anede – som de fleste mødre – INTET om, hvad et for tidligt født barn var, eller hvad det indebar at være mor til et. Bogen har jeg skrevet, fordi ingen skal stå i den situation, som jeg gjorde, med alt hvad den indebar af ensomhed og følelsen af at være en anderledes, mærkelig mor.

  Maria: du lyder som en skøn sygeplejerske 🙂

  Det ved Farmor: bogen er også skrevet til bedsteforældre (og andre pårørende). Så mange mødre – og fædre – føler ikke altid, de bliver forstået, bl.a. bliver de ofte kaldt overbeskyttende og pylrede. De er de som regel ikke. I bogen kan man læse om de tanker og følelser, mange af mødrene har og forhåbentlig få en større forståelse.

  Kærlig hilsen Katrine

  PS. I kan følge bogen på Facebook: https://www.facebook.com/BogenTilDigSomHarFodtForTidligt

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *