4 Helt Fantastiske Oplevelser i Din Stue

IMG_2236

IMG_2244

Jeg elsker bøger, og det stopper aldrig. Jeg er heldigvis holdt op med at gemme alle dem, der kommer ind forbi bogreolen, for vi har været tæt på at drukne flere gange. For det meste sætter jeg en kasse med dem i opgangen, så andre kan få glæde af dem; gode bøger skal ud at leve hos andre. Jeg har for nyligt ædt mig igennem disse fire, vidt forskellige bøger, og jeg kan anbefale dem alle:

Kelly Oxfords Everything is perfect when you are a liar er hyldende morsom, et memoir, handler om kvindeliv, arbejdsliv, om at føle sig for tyk, for dum, for kert, og om at finde sin vej i livet, selvom den ikke er helt ligeså regelret som alle de andres. Hun kan desuden trylle på Twitter og instagram, hvor du kan snuse til hende.

Karen Pallisgaards Begynderyogabogen er et must read for alle der kan lide yoga. Den giver en indføring ikke blot i praksis men også i filosofi og teori og Karens personlige take på livet med yoga. Desuden er den vanvittig appetitlig og ligner en slikbutik. Der er ikke sparet på udstyret, og der er fine illustrationer i lækre farver hele vejen igennem. Men tjek den ud, hvis du vil snuse til yoga og tror du ikke har tid til at følge et hold.

Den sygeste løgnehistorie er en børnebog. Vi er faktisk ikke færdig med den derhjemme endnu, men Elias og jeg hulker af grin over den. Den er lige i skabet til en fjollet seksårig dreng og er lidt  Ronja Røverdatter møder Den Utrolige Historie Om Den Kæmpestore Pære.

Det vidste du ikke om Danmark er en absolut fantastisk og ganske overset perle af en bog. Den er fyldt med skæve, mærkelige og utrolige historier om Danmark gennem tiden. Den handler om, hvordan det samfund vi kender i dag blev skabt, og hvor mange huller der var på vejen. Den er virkelig sjov. Illustrationerne er ret dårlige (!), men se forbi dem, og den grimme forside og så har du virkeligt en god bog.

IMG_2248

12 Comments
Previous Post
Next Post