Balance På Gyngende Grund Af Hentemad & Vasketøj

IMG_3891

IMG_3893

Dette er min udsigt. Jeg sidder på Estate Coffee på Gammel Kongevej, hvor kaffen er god og chokoladen mørk. Jeg venter på dagens sidste møde efter at have haft en fuld arbejdsdag på ryggen af en meget aktiv nat. Nu er gassen så småt ved at gå af min ballon, og jeg ville ønske jeg kunne knipse hver og en af de (ARGH) skoldkopper væk. Sofus trænger til søvn, glæde, ro og hvile, og vi andre det samme. Vasketøjet tårner sig op derhjemme, det samme gør alle de huslige ting og sager, vi på ingen måde prioriterer når det er vigtigere at sidde tæt i sofaen.

Men – så sker det jo igen, at arbejdet! Arbejdet er den store fornøjelse. Efter at have holdt et oplæg og senere en workshop i dag, og nu sidder jeg her og venter på møde, så ved jeg faktisk ikke hvordan jeg ville finde overskud til syge unger (IGEN), hvis ikke jeg var så heldig at have et arbejde jeg elsker så højt. Jeg er vild med kombien af ude og hjemme, og jeg er vild med balancen; også selvom den ind i mellem skal findes på en gyngende grund af hentemad og vasketøj.

10 Comments
Previous Post
Next Post