Forårsmode, Mere Glimmer, Flere Farver og Ny Nederdel

IMG_4195

Blazer fra Selected femme  – Tee fra The BaandNederdel fra VILA.

Et af mine nytårsønsker er og var, at huske ikke at gå i sort fra top til tå i 2014 – faktisk vil jeg gøre mig umage for at undgå det. På arbejde, til møder og den slags, bliver uniformen meget hurtig sort fra top til tå, men det er gået op for mig, at jeg faktisk HAR det sjovere og føler mig mere oplagt, når alt det sorte bliver brudt op af farver.

Dette forår bliver der masser af farver, mønstre (blomster, etnisk inspirerede prints) og glimmer – MASSER af glimmer – at vælge i mellem, og også high street mærkerne er rigtigt godt med. Det bliver med andre ord et fantastisk forår! Denne nederdel er for eksempel fra VILA, og koster siger og skriver 179,95. Jeg elsker den. Du kan se den her, og de har endda begået en kjole i det samme materiale, som jeg ikke helt ved, om jeg kan undvære.

IMG_4197

IMG_4199

7 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *