Så Er Vi Hjemme Igen & En Fødselsdag

I dag er det Elias 6årsfødselsdag, og hverdagen for Johan og jeg er i gang igen. Elias er blevet syg, og holder fri hjemme, og Sofus er ganske simpelthen for træt. Flyveturen hjem gik godt – 12 timers stilletid er hverken god for os eller ungerne, men det var ikke det forventede problem. Dagen inden sejlede vi 10 timer med en færge og selv de to transportdage forvandlede ikke vores unger til frådende monstre.

I det hele taget er jeg ret stolt af dem – de har klaret rejsen, ventetiderne og forandringerne bedre end jeg troede. Elias er stor. 6 år. Rolig, eftertænksom og har leget hele ferien med to tre stykker legetøj, og været helt inde i sine egne fantasilege og tanker, som han endda har involveret lillebror i. Roen har været så tyk, så vi har kunnet skære stykker af den og dele ud. 6 år er han i dag; den lille skrigeabe, der satte alt i gang og som aldrig levede op til nogle af de forestillinger, jeg havde gjort inden han kom. 6 år. Jeg fatter det ikke. Jeg er stadig som jeg var, da han kom, tænker jeg – og så alligevel ikke, for alt er anderledes. Jeg har en stor dreng nu, som kan tale for sig, svare for sig, tage stilling, tage hensyn og vise omsorg. Jeg er så stolt.

16 Comments
Previous Post
Next Post