Så Er Vi Hjemme Igen & En Fødselsdag

I dag er det Elias 6årsfødselsdag, og hverdagen for Johan og jeg er i gang igen. Elias er blevet syg, og holder fri hjemme, og Sofus er ganske simpelthen for træt. Flyveturen hjem gik godt – 12 timers stilletid er hverken god for os eller ungerne, men det var ikke det forventede problem. Dagen inden sejlede vi 10 timer med en færge og selv de to transportdage forvandlede ikke vores unger til frådende monstre.

I det hele taget er jeg ret stolt af dem – de har klaret rejsen, ventetiderne og forandringerne bedre end jeg troede. Elias er stor. 6 år. Rolig, eftertænksom og har leget hele ferien med to tre stykker legetøj, og været helt inde i sine egne fantasilege og tanker, som han endda har involveret lillebror i. Roen har været så tyk, så vi har kunnet skære stykker af den og dele ud. 6 år er han i dag; den lille skrigeabe, der satte alt i gang og som aldrig levede op til nogle af de forestillinger, jeg havde gjort inden han kom. 6 år. Jeg fatter det ikke. Jeg er stadig som jeg var, da han kom, tænker jeg – og så alligevel ikke, for alt er anderledes. Jeg har en stor dreng nu, som kan tale for sig, svare for sig, tage stilling, tage hensyn og vise omsorg. Jeg er så stolt.

16 kommentarer

 1. Kære Julia

  Forst for fremmest et stort og varmt TILLYKKE med Elias 🙂 Jeg kan levende forestille mig, at man kniber sig i armen og tænker, hvor tiden blev af…… Det gør jeg når jeg ikke på min lille A 🙂
  Og så et velkommen hjem til det kolde nord til dig og resten af familien!

 2. TAK @Emilie – ja det er næsten gået FOR hurtigt!
  TAK @Birgitte – jeg forstår det faktisk heller ikke
  @Kristina, TAK!
  @Sabrina, ja fy for den, hvor er det koldt!!!! og TAK!

 3. Kære Julia!
  Velkommen hjem, jeg kan godt forstå at du er stolt af dine drenge at de klarede hjemturen uden at kny… For mig ville sådan en rejse incl tidsforskel være nok til at jeg var ude af balance i dagevis bagefter!
  Og så hjertelig tillykke med Elias. 6 år ER altså stort, vildt som tiden flyver af sted… 😉

 4. Kære Julia
  Stort tillykke med din store dreng og velkommen hjem! Det er fedt at høre, at I har haft den skønneste ferie.
  Kh V

 5. Stort tillykke med Elias! Sikke en dejlig oplevelse at jeres drenge klarede også de mindre sjove dele af rejsen godt. Det bliver bare bedre, skal jeg hilse at sige. Jeg elsker at tale (og pjatte!) med mine drenge på 9 og 13. Der er godt nok også mange frustrationer og træthed undervejs, men hvor er de dog skønne!
  Pas på jer i kulden 🙂

 6. Kære Julia.
  6 år. Det er så vildt og smukt og stort. De kærligste tillykkekram til hele familien! Jeg kan godt huske et par dage for ca 6 år siden, når vi gik tur med to skrigende unger, og dagene var lange, trætheden tung, og følelserne mange.
  Glæder mig til at høre mere om jeres Thailandstur!! Vi drager afsted den 18. feb, og vi glæder os til at gense de smukke strande, og de venlige mennesker. Folke glæder sig til at finde en delfintand(!) og lave en halskæde af den, og Elis vil mest af alt have sin løbecykel med.. Jeg glæder mig til familietid og ro.
  Håber I finder vinterrytmen snart igen, og god bedring til fødselsdagsdrengen!
  Det største H U R R A A A her fra os alle! Kærligst/ A-L

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *