Massimo Dutti, Lillebror, Storebror og Dinoernes Forventede Levetid

IMG_5464

IMG_5462

Det er søndag, Elias har en kammerat på besøg, og lillebror Sofus trisser i hælene på dem mens jeg lægger vasketøj sammen i nogenlunde samme tempo som jeg disker op med madder og uddyber svar på spørgsmål med wiki-søgninger på dinosaurernes underarter og forventet levetid. Vi taler også lidt om, hvad det vil sige at være storebror, for vores gæst venter på familieforøgelse, og kender selv kun til at være lillebror. Det er komplicerede sager.

Men bortset fra det, så er dette er en slags servicemeddelelse; for der er netop startet udsalg hos Massimo Dutti, som jo nu sender til Danmark. Jeg købte disse loafers i forsommeren, og har været SÅ glad for dem. De er “true to size” og læderforede, og så er de på udsalg nu, her. Brandet er også virkeligt god til silkeskjorter og jakker.

IMG_5465

5 Comments
Previous Post
Next Post