Søndag, December & Noget Om At Sætte Sig Til Modværge

IMG_5119

Det er ved at være nok med sygdom herhjemme. Ungerne trænger til at komme på toppen, og til at være der; samtidig. Tænk, hvis det kunne blive jul herhjemme uden at nogen var tæt på at blive indlagt med en lungebetændelse, eller uden ture til skadestuen på grund af det ene eller det andet.

IMG_5124

Så jeg læser om sundhed, i Naturazins Vejen Til Sundhed. Jeg har skrevet om den før, og den holder hvad den lover og mere til. Og jeg pimper alles drikkevarer med Echineaforce (som du kan læse mere om her) som jeg tror på, og som adskillige gange har reddet mig. Og så drikker jeg den mest fantastiske te, i den mest fantastiske indpakning. Nemlig, NU TE, som kombinerer skandinaviske noter inspireret af det skadinaviske landskab med økologiske teer og masser af viden fra fjernøsten. Jeg har googlet mig frem til teerne her, men de fås i masser af webshops.

Jeg håber alt dette virker, og at vi allesammen snart er på toppen igen. Jeg mener faktisk at jeg har sat mig til modværge nu. Så nu samler jeg ungerne sammen i sofaeb, går ud i køkkenet og går i gang med at bage julekager. Glædelig søndag derude.

IMG_5128

IMG_5125

8 kommentarer

 1. Mmmm- den the ser lækker ud.
  Echinacea er godt- men prøv engang at Google Kan Jang. Også et supergodt naturlægemiddel, som jeg bruger ved forkølelse mmm.

 2. Jeg kan slet ikke undvære Echinacea – specielt ikke den halsspray fra A. Vogel, som renser halsen. Den er så effektiv. Jeg har stadig sundhedsbogen til gode men jeg glæder mig så meget til at læse den!

  God bedring til dig sødeste Julia 🙂

  Kher Marian

 3. Hej Julia. Jeg vil egentlig bare sige tusind tak for dine kommentarer på min blog. Dem blev jeg overordentligt glad for at opdage. Et kompliment betyder utrolig meget, når det kommer fra én, som man har så meget respekt for. Tak – og rigtig glædelig jul! Kh. Caroline.

 4. Fik ALTID Echinacea hjemme hos min farmor hvis jeg skrantede og husker det som, at det virkede. Og Nute er fantastisk. Har deres julete. Den kan virkelig anbefales. Fandt den i Pop Up Shop 103 på Gl. Kongevej.

 5. Var på Zoologisk Museum idag. Der var en udstilling om mamutter samt en masse dinosauermerchandise i deres butik . Måske noget for Elias og Sofus…….mine børn synes det var en fest. Et lille lyspunkt og frirum på en grå søndag!

 6. @Marian – den er faktisk også vildt god – jeg skulle bare lige lære at bruge den.
  @Caroline; tusind tak – jeg rødmer helt. Men jeg mener det. jeg er virkeligt imponeret.
  @Louise FB – jeg har stadig den popup shop til gode! Når jo ingenting!!
  @Maria G – ja, vi har set den! Både Elias og Sofus er helt tossede med den. Og ja, gaveshoppen er en væsentlig forhindring…

 7. Kære Julia,
  Tak for en dejlig blog, vi har også været underdrejet af sygdom seriøst halvdelen af tiden fra december til maj de sidste tre år….indtil vi lagde mælkeprodukterne væk, vi spiser kun smør, medmindre vi bliver syge igen. Jeg ved godt det er kontroversielt i Danmark, men mælkeprodukter er slimdannende, og efter vi har droppet dem specielt i den periode, er vi altså mest den lille på 5 sluppet af med for forkølelse, mellemøresbetændelse, ekstremt undertryk i ørerne, og lungebetændelse. Det er virkelig rart at opleve at vi ikke behøver blive syge. Hvis uheldet stadig er ude og vi bliver syge er vores vidundermidler, grønne juicer med agurk, bladselleri, æbler, og så i blenderen med avocado og spinat….. og den smager godt 😉 og man kan jo bare putte noget af det i man godt kan lide, bær olie kanel osv. og så NDS probiotic mave tarm bakterier hver aften i en periode og Echinagold (stærkere end Echinacea, den virker bedre hvis den blive holdt i munden et par minutter, så slimhinderne kan optage det, og jo mere det prikker jo mere har kroppen brug for det 😉 sorry det blev lidt langt :-/ men jeg håber I slipper for mere sygdom I har vist fået jeres andel 🙂

  Kh. Lykke

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.