Søndag, December & Noget Om At Sætte Sig Til Modværge

IMG_5119

Det er ved at være nok med sygdom herhjemme. Ungerne trænger til at komme på toppen, og til at være der; samtidig. Tænk, hvis det kunne blive jul herhjemme uden at nogen var tæt på at blive indlagt med en lungebetændelse, eller uden ture til skadestuen på grund af det ene eller det andet.

IMG_5124

Så jeg læser om sundhed, i Naturazins Vejen Til Sundhed. Jeg har skrevet om den før, og den holder hvad den lover og mere til. Og jeg pimper alles drikkevarer med Echineaforce (som du kan læse mere om her) som jeg tror på, og som adskillige gange har reddet mig. Og så drikker jeg den mest fantastiske te, i den mest fantastiske indpakning. Nemlig, NU TE, som kombinerer skandinaviske noter inspireret af det skadinaviske landskab med økologiske teer og masser af viden fra fjernøsten. Jeg har googlet mig frem til teerne her, men de fås i masser af webshops.

Jeg håber alt dette virker, og at vi allesammen snart er på toppen igen. Jeg mener faktisk at jeg har sat mig til modværge nu. Så nu samler jeg ungerne sammen i sofaeb, går ud i køkkenet og går i gang med at bage julekager. Glædelig søndag derude.

IMG_5128

IMG_5125

8 Comments
Previous Post
Next Post