November Skal Bekæmpes Med…

 

IMG_2985

Glimmer. Med Glimmeronsdag, glimmerdrys, glimmersko og alt hvad der glimter behøver ikke at være guld. Søvnløshed, feberbørn, endnu en uge med sygdom, alt er lige meget så længe der er glimmer overalt.

Det virker. Det samme gør godt selskab. Og en kombination af disse to er heller ikke at foragte, så da jeg fik mulighed for en lækker middag med nogle af mine favoritbloggere, plus vores helt egen Anne-Sophie sagde jeg ikke nej. Anledningen var lanceringen af Pandoras Essence kollektion; et armbånd, hvor du har mulighed for at vælge udsmykning i henhold til de værdier, du gerne vil fremhæve i dit liv. Dem jeg kom frem til var Joy, Wisdom og Health – tre ting, jeg ikke synes er helt dårlige at have med i mit liv.

Det gode selskab var Anne-Sophie, Emily, Sine, Linda & Anne. Og det var fantastisk at bruge en aften på glimmer, kloge damer, værdier og god mad. November skal bekæmpes. Med alle midler.

1 Comment
Previous Post
Next Post