SøndagsShopping

Der er søndag, december nærmer sig, du har brug for sko til at danse i, sko du kan tage på dagen derpå, glimmer og tusind andre ting. Måske har du endda brug for de fineste nye tallerkener og glimmer til loftet. Jeg ved, jeg har. I hvert fald er søndag perfekt til netshopping og browserkiggeri, og der er så mange smukke ting derude, så derfor: Shoppingsøndag.

anthropologie

Tallerkner i to størrelser, fra Anthropologie. Klik her.

il_570xN.523751148_oy06

Flagranke i guldglimmer. Jeg kan ikke finde på ét eneste argument for ikke at købe den. Klik her.

Skærmbillede 2013-11-23 kl. 20.04.26

De perfekte støvler, til fest og kontor – måske ikke så meget til legeplads. Jeg har dem i sorte, og elsker dem højt nok til at ønske mig et par i grøn. Klik her.

Skærmbillede 2013-11-23 kl. 20.13.35

Og disse glimmerloafers er sat ned til ingenting – klik her.

0179341004_2_100011

Fin clutch i læder fra altid lækre &otherstories.

7 kommentarer

  1. Hvem der kunne iføre sig de støvler uden at nærme sig de 2 meter… Lidt rå og samtidig så feminine. Her står søndagen på fødselsdagsbesøg hos familien, vores fætter bliver 9 år og det skal fejres. God shoppetur og god søndag ;0)

  2. Wauv, de stilet-støvler er flotte. Jeg kan desværre ikke gå i sådan noget, får ondt i fødderne, og ballerinaer er udelukket på grund af min brede fod! Mine fødder modarbejder det feminine look – totalt skod! 😉

    Men ja, måske man skulle kaste sig ud i noget netshopping. Ungerne har lavet en kæmpestor Duplo-by på stuegulvet, manden er ude at løbe, så der er intet, der holder mig tilbage fra netshopping………………………bortset fra selvfølgelig, at jeg kun har 13 kr. på min konto! Men det er vel blot en detalje 🙂

  3. Hej Bitten – 13 kr. Jeg er på den anden side af minus.
    Hej Malene! Tillykke med fætteren og rigtig god søndag! KH J

  4. Hos os har vi et motto: “Hobby kan ikke gøres op i penge”, og hvem siger at netshopping ikke kan være en hobby ;0))

  5. Hovsa hvorfor kom det sidste ikke med??? En det der mangler er: Julia du er simpelt så skøn i dine argumenter 😀 og sååå smuk sikke billeder 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *