Dag 3 på Bogmesse – med Elias, Alfred & Anette; og Taknemmelighed i Håndtasken

I dag var så dagen, hvor Anette skulle interviewe mig om blogbogen på Bogforum; den sidste dag på dette års Bogmesse. Men det vigtigste var, at jeg skulle have Elias med, og at vi skulle mødes med bedstevennen Alfred. Der var store ting i vente, og Elias og Alfred prøvede først noget Playstationhalløj med dinoer og knogler, og det var lidt af et hit. Elias som er ret genert, og lider af den 5 1/2åriges krudt i røven, overraskede mig ved:

1. At sidde stille og lytte koncentreret igennem hele to oplæg (et om bøger til store piger og et af Johanne fra Ramasjang)

2. Ved at række hånden op og svare på spørgsmål, og ovenikøbet stille dem ved begge oplæg.

IMG_4543

Her står Elias og lytter i total koncentration.

IMG_4538

Alfred AKA Palæontologen.

IMG_4539

IMG_4571

IMG_4576

Så blev det min tur til at sidde i interviewstolen, og jeg er meget taknemmelig for at det var netop Anette, der stillede kloge spørgsmål til blogging og Blogbogen.

IMG_4578

Efter det lille interview, var jeg så heldig at få mulighed for at signere nogle bøger. Selvom det foregik ved et skilt, der antydede at det var forfatteren der skulle skrives på.

IMG_4595

IMG_4592

Men spøg og alt muligt andet til side, så er jeg så uendelig taknemmelig for hvad det skrevne ord, bloggen her og det at jeg på et tidspunkt for nogle år siden ved et tilfælde besluttede mig for at sige det hele som det er for mig, har givet mig. Jeg er så taknemmelig for taletid, rum, bøger og for alle de fantastiske, vidunderlige, kringlede og inspirerende mennesker, jeg har mødt derigennem, har givet mig. Jeg tror på hårdt arbejde, som vejen til det meste, men jeg ved også at det ikke virker, hvis de rigtige mennesker ikke ser, hvad man kan på det rigtige tidspunkt. Så efter et Bogforum, hvor jeg har fået lov til at interviewe kloge dygtige mennesker, kan jeg kun sige at jeg er glad for at det er hverdag i morgen, men også at jeg er lykkelig for at have fået lov.

(Og bare så de ikke tror jeg ikke har opdaget det: Her er Julie, min redaktør og Mette, mit forlags dygtige Pressemedarbejder, og blogger på Farmorfabrikken, foreviget i et dobbelt selfie.)

IMG_4594

4 Comments
Previous Post
Next Post