Av, Min Hjemvé

foto-377

En meget hektisk periode er ved at gå på hæld, og om to dage har jeg hverdagen tilbage. Jeg har rejst meget rundt den sidste lange måned, i anledning af det hemmelige projekt. Det har betydet at jeg ikke har haft meget mere end weekenderne hjemme (nogle gange mindre…), og nu er jeg simpelthen så klar på at få hverdagen tilbage igen. Jeg savner mine unger, min mand, og at lave frikadeller eller andre ting i fars. Jeg savner kaos, oprydning og kys. Jeg savner min egen kaffe, min egen seng og at være lige der, hvor dem jeg elsker er. For hold nu op, hvor er det sandt: Hjemmet er hvor hjertet bor.

Ungerne er også begyndt at savne mig kan jeg mærke, men samtidig så har det godt kunne lade sig gøre – de har det godt, er glade, og elsker (meget forståeligt) deres far højt. Alt er roligt. Det er bare mig, der vil hjem til hverdagen. Det er virkeligt den, jeg bedst kan lide.

3 Comments
Previous Post
Next Post