Status, Uld & Den Smukke Sweater

Elias er stadig syg, Sofus øjne er så betændte at jeg ikke forstår at han ikke græder mere, og jeg er ved at komme mig efter, hvad der føltes som om at nogen slog os i maven med en spade for at markere at efteråret altså ER begyndt. Dette indlæg troede jeg at jeg kunne dele med jer i weekenden, og i stedet blev vi overfaldet af sygdom. Men enhver ved  at (social ansvarlig) uld er genvejen til alt godt og mode hjælper på overraskende meget. Så hermed præsenterer jeg dig for: Den smukkeste sweater.

IMG_3740

IMG_3742

Denne smukke, smukke, sweater har jeg fået lov til at låne  i forbindelse med det hemmelige projekt. Ud over at være let, i ren lamauld og meget smuk, så er den social ansvarlig. (Og her er der lækkert fokus på den slags) Hvordan sweateren er social ansvarligt produceret, kan du læse her.

IMG_3770

Og fordi jeg er meget dårlig til at blive fotograferet uden at fnise ser jeg sådan her ud i den. Jeansne er fra Black Swan Fashion, og sidder tæt til ved anklerne med en fin lille lynlås. Vasken er en slags douche grå.

Eneste problem med sweateren er faktisk at jeg får svært ved at leve uden.

7 kommentarer

  1. Den er rigtig fin og jeg kan godt lide at du ser så naturlig ud og at det ikke er så model opstillet 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *