Efterår – Og Overgangstøj

IMG_3680

Det er ved at blive efterår, og det der med at luften pludselig bliver helt klar og dufter fantastisk, kan jeg næsten ikke stå for. Samtidig har jeg i år viklet mig ind i et hemmeligt projekt (jeg må fortælle om det til foråret), som gør at jeg prøver tøj til den store guldmedalje. Noget af det, vil jeg huske at vise her, blandt andet fordi jeg pludselig bliver opmærksom på brands, jeg ikke kendte godt nok før, og tænker at du også skal kende dem.

IMG_3681

IMG_3673

Kåben / Jakken er fra Minus, mens jeansne er fra Selected (virkelig fin farve og pasform og fås her). Støvlerne har jeg købt i &otherstories – de er læder hele vejen igennem med en lille hæl, og jeg går så godt i dem. Se dem her. Tee-en er fra et af mine yndlingsmærker, som nu også fås i Danmark. Gkero hedder det, og det er denne agent, der har det.

 

4 Comments
Previous Post
Next Post