Efterår – Og Overgangstøj

IMG_3680

Det er ved at blive efterår, og det der med at luften pludselig bliver helt klar og dufter fantastisk, kan jeg næsten ikke stå for. Samtidig har jeg i år viklet mig ind i et hemmeligt projekt (jeg må fortælle om det til foråret), som gør at jeg prøver tøj til den store guldmedalje. Noget af det, vil jeg huske at vise her, blandt andet fordi jeg pludselig bliver opmærksom på brands, jeg ikke kendte godt nok før, og tænker at du også skal kende dem.

IMG_3681

IMG_3673

Kåben / Jakken er fra Minus, mens jeansne er fra Selected (virkelig fin farve og pasform og fås her). Støvlerne har jeg købt i &otherstories – de er læder hele vejen igennem med en lille hæl, og jeg går så godt i dem. Se dem her. Tee-en er fra et af mine yndlingsmærker, som nu også fås i Danmark. Gkero hedder det, og det er denne agent, der har det.

 

4 kommentarer

  1. Pift pift, hvor ser du casual-lækker ud. Kunne godt fristes til at hoppe i de skønne jeans! Og jeg er jo blevet fristet før: Den stribede bikini skal luftes i uge 40 🙂

  2. Smukke Julia <3 Savner at den lækre t-shirt agent får en webshop, så det kan lade sig gøre at få det til Jylland 🙂

  3. Hej Julia
    Sidder lige nu og arbejder med min blog. Har købt din fantastiske bloggebog. Og er gået i gang med at stramme op på min blog. Da jeg begyndte at læse i din bog sagde det bare – yes! yes! yes! inden i mig. Det er lige hvad jeg har manglet. Så mange tak.
    Jeg mangler altid gode webshopsider med tøj. Så var lige nysgerrig på dine henvisninger. Det ser meget spændende ud.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.