Sommer(hus)drømme

IMG_3009

I lørdags var Elias, Sofus, Johan og jeg inviteret på visit i min kære veninde, Christinas lånte sommerhus. (vores helvedestur i varm bil er beskrevet her…).Jeg har egentligt aldrig drømt om at eje sådan et, men der midt i en kæmpe have med et ukompliceret lille hus, kunne jeg se charmen. Hold nu op, hvor var det smukt og fint. 80-ernes luksussommerhuse kan godt pakke sammen, i forhold til charmen og hyggen i et helt klassisk dansk sommerhus, hvor man er tætte med hinanden.

Men andre ord: Jeg har fanget ideen…

IMG_3014

IMG_3016

Elias og jeg stod musestille og lyttede til bien, indtil den kravlede ud af rosens krone.

IMG_3019

Mere poleret behøver det bestemt ikke være, synes jeg. Kornblomster og selvsåede sager.

IMG_3025

Elias gør klar til noget med jord og et graveprojekt.

IMG_3021

Og her det fantastiske soppebassin med indbygget springvand. Jeg har aldrig set noget lignende og ungerne var i ekstase.

9 Comments
Previous Post
Next Post