Skøn med skøn på – lancering på Nimb

foto-327

I går morges holdt jeg et foredrag på Hotel Nimb. Hvis du ikke har været der, skal du unde dig selv en kop kaffe på første sal. De smukkeste omgivelser. Jeg holdt mit oplæg i anledning af at L’Oreál Paris har sendt nogle nye CC-creams på gaden. Nogle ganske fantastiske lette foundation, som giver glans, fugt og alt det de skal, men som også giver en ensartet hudtone, og som farvekorrigerer, så din hud fremstår smuk og ensartet, uden at dække så meget at du ser malet ud. Min oplæg handlende om huden og nøgenheden i et kulturhistorisk perspektiv.

foto-326

Alt efter din hud, vælger du en af disse ret lækre sager.

Det smukke centrum på bordet. Så mange bonderoser.

foto-328

Og i det hele taget kan de noget med blomster på Nimb

foto-332

Og her, de smukke skønhedsdamer.

foto-331

4 Comments
Previous Post
Next Post