Rå Chokolade / Loveshack / Lovechock / Potato / Tomato

Jeg har fået lov til at smage på Lovechock, som er et nyt produkt, der kan fås i danske helsekostbutikker. Navnet fik mig til at tænke på dette hit fra min gymnasietid (skru OP, det her nummer fortjener en revival – og er fra dengang kvinder ikke behøvede at være en strørrelse 32 og 14 år for at få et hit):

Det er ikke chokolade, men så alligevel. I stedet for at riste kakaobønnerne har man nemlig koldpresset dem, hvilket gør at slutproduktet er fyldt med antioxidanter og noget som producenten kalder kærlighedsstoffer, nemlig tryptopan (?), Anandamide (?) og Phenyletylamine (?), stoffer som efter sigende øger lykkefølelsen. Jeg har smagt på det. Det smager fantastisk – lidt raw-agtigt (hvad det jo også er), men med fylde og den syrlighed, som helt mørk chokolade også har. Og så er det vel nærmest sundt?

foto-324

6 Comments
Previous Post
Next Post