Rå Chokolade / Loveshack / Lovechock / Potato / Tomato

Jeg har fået lov til at smage på Lovechock, som er et nyt produkt, der kan fås i danske helsekostbutikker. Navnet fik mig til at tænke på dette hit fra min gymnasietid (skru OP, det her nummer fortjener en revival – og er fra dengang kvinder ikke behøvede at være en strørrelse 32 og 14 år for at få et hit):

Det er ikke chokolade, men så alligevel. I stedet for at riste kakaobønnerne har man nemlig koldpresset dem, hvilket gør at slutproduktet er fyldt med antioxidanter og noget som producenten kalder kærlighedsstoffer, nemlig tryptopan (?), Anandamide (?) og Phenyletylamine (?), stoffer som efter sigende øger lykkefølelsen. Jeg har smagt på det. Det smager fantastisk – lidt raw-agtigt (hvad det jo også er), men med fylde og den syrlighed, som helt mørk chokolade også har. Og så er det vel nærmest sundt?

foto-324

6 kommentarer

  1. Spændende chokolade produkt. Jeg tør dog ikke prøve det, da phenyletylamin kan give migræneanfald. Og jeg tænker, at når det ligefrem bliver nævnt som ingrediens, så er indholdet relativt stort?
    Musikken kan jeg også huske fra min gymnasietid 🙂

  2. Åh, hvor både ser og lyder det lækkert. Må absolut prøves. Bare navnet i selv selv er indbydende. Lovechock:-) Tak for Love Shack gensynet.

  3. Det lyder vildt lækkert! Jeg må omkring min lokale helsekostforretning. Jeg elsker at gå og snuse derinde, synes altid deres udvalg er så spændende og udtryk for stor iderigdom, man kan jo købe de mest forunderlige ting.

  4. Ja, klart det må være sundt! Har du ikke set Arne Astrup i Brdr. Prices uforglemmelige afsnit om chokolade i syndige mængder – her indrømmer han, efter moderat pres fra d’herrer, at chokolade selvfølgelig er en grøntsag og hører til nederst i madpyramiden 🙂
    I denne her udgave ville jeg nyde det med god samvittighed!

  5. @Tanya – nej – det har jeg ikke set – må finde det på nettet! Den slags gode argumenter er man jo nødt til at samle på. @Løvinden – B52s er for vilde! Havde også glemt dem. @Ida, du har helt ret – har lige opdaget at man kan købe økologiske mandler i et kgs poser…

  6. Det smager fantastisk og følelsen af det i munden er vildt godt da det ikke smelter på samme måde som alm. chokolade. De forskellige slags smag man kan vælge imellem er godt sammensatte. Kan ikke få det mere i den by jeg bor i og mangler en forhandler der vil sende det til en overkommelig fragtpris 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *