Cuteness overload plus: Slip af med din dårlige samvittighed

Vi var jo i sommerhus i sidste weekend. Og der lærte jeg noget. For eksempel at udearbejdende mødre er del af naturen.

(Og nej, nej,  her presser jeg ikke feministisk ideologi ned over noget som helst)

Jeg lærte nemlig at rådyr efterlader deres nyfødte kid i op til otte timer mens de er ude at græsse så de kan lave mælk til kiddene. Den praksis har de udearbejdende rådyrsmødre indtil ungerne er 3 uger (uger) gamle og selv kan følge med moderdyret. Dyrene efterlader deres kid i beskyttede områder; højt græs, krat, tæt bevoksning, og så altså også lige ved siden af terrassen til det sommerhus vi boede i. Der var fire kid i den pasningsordning vi var vidner til og der var så meget nuttethed at hverken ungerne (mine egne) eller jeg helt kunne holde til det.

The proof:

DE NUSSER!

dyr

3 Comments
Previous Post
Next Post