Glimmeronsdag med gaver på: Wuhuuu!

foto-302

I sidste uge havde jeg den her på til Glimmeronsdag. Vi fandt på glimmeronsdag på mit kontor, fordi vinteren igen var lang som Fimbulvinteren, og sommeren lod vente på sig, og alt var gråt i gråt. Så vi tog glimmer på – og det hjalp. På Alt. Det gør det heldigvis stadig, og nu har vi fået en masse andre skønne damer med. Hvis du vil være med, hopper du bare i glimmeret, tager et billede og smækker det på instagram med tagget #glimmeronsdag. Du kan finde mig og os her @lahmekommunikation.

Godt i gang med glimmeronsdag kom der en pose ind ad døren – fra vores søde venner hos Soaked in Luxury! En pose fuld af glimmer! Vi hopper i det i morgen. Håber at se dig i glimmer!

foto-303

 PSSST – du kan vinde lækkert til kinderne her.

3 Comments
Previous Post
Next Post