Flash Gaveregn: Garderobeupdate – Black Swan Fashion

Som I ved er jeg så heldig at arbejde sammen med Black Swan. Jeg er vild med deres ting! Og med damerne bag brandet, ikke mindst. Nu har de startet udsalg, og jeg synes at du liiige skulle bruge fem minutter på at surfe rundt derinde. For hvis du gør det, og skriver i kommentarfeltet hernede, hvilken style du ønsker dig og hvilken størrelse, så trækker Johan (eller jeg) lod i morgen aften klokken 22 om en heldig vinder, der modtager netop den størrelse med posten asap. Men skynd dig, for der er udsalg i gang derinde, så det går lidt hurtigt.

Mine anbefalinger til kommende yndlingsstyles er disse to. Jakken sidder virkeligt godt, er foret og bikeragtig, men er alligevel så tæt at den også kan bruges som cardigan. Skjorten falder SÅ pænt, og kraven giver sådan en fin udskæring. Jeg har taget dem på nedenfor. (Uden makeup ganske vist og i en hente-bringesituation…)

Skjorten:

Klik her og se den tæt på.

foto-307

 

1093_171525_F-1

Og jakken:

foto-306

Klik her og se den lækre jakke tæt på.

1081_194006_F

Så vælg størrelse og style her, smid det i kommentarfeltet inden i morgen aften.

155 Comments
Previous Post
Next Post