Ses vi i morgen?

Vi har (og her er vi) for snart nogle måneder siden startet #Glimmeronsdag på Instagram. Konceptet er enkelt. Det er onsdag – tag noget glimmer på, opload et billede på instagram med #Glimmeronsdag og få en sjovere, mere festlig dag. Der er rigtigt mange lækre damer med i legen og det er faktisk så sjovt. Måske vil du være med i morgen?

Der er noget med det der glimmer – Trine har skrevet et indlæg på sin blog om, at det måske er alle os, der er vokset op i træsko og det nu så trendy denim-on-denim-look i 1970’erne og 80-erne der har brug for at drysse lidt ekstra ud over hverdagen. Jeg tror hun har ret. Og samtidig er det for mig noget så simpelt som at få lov til at erobre hverdagen; at huske at gøre noget ekstra ud af de dage, der er flest af. Derfor Glimmeronsdag.

Følg os her. Håber du vil være med.

foto-4

7 Comments
Previous Post
Next Post