Ses vi i morgen?

Vi har (og her er vi) for snart nogle måneder siden startet #Glimmeronsdag på Instagram. Konceptet er enkelt. Det er onsdag – tag noget glimmer på, opload et billede på instagram med #Glimmeronsdag og få en sjovere, mere festlig dag. Der er rigtigt mange lækre damer med i legen og det er faktisk så sjovt. Måske vil du være med i morgen?

Der er noget med det der glimmer – Trine har skrevet et indlæg på sin blog om, at det måske er alle os, der er vokset op i træsko og det nu så trendy denim-on-denim-look i 1970’erne og 80-erne der har brug for at drysse lidt ekstra ud over hverdagen. Jeg tror hun har ret. Og samtidig er det for mig noget så simpelt som at få lov til at erobre hverdagen; at huske at gøre noget ekstra ud af de dage, der er flest af. Derfor Glimmeronsdag.

Følg os her. Håber du vil være med.

foto-4

7 kommentarer

  1. Hold nu op, et skønt indlæg fra Trines hånd. Nu skal jeg selv kun til at opleve min 25. sommer, men derfor drømmer jeg stadig om glimmer, høje hæle og strut i skørterne!

    Skal til møde hos et advokatfirma i morgen. Måske min Black Swan pailletnederdel skulle luftes lidt…?

  2. Sidder og puster på glimmer neglelakken til i morgen, så den kan tørre fint 🙂 Har været på glimmervognen de sidste fire ugers tid, og er fuldstændig konverteret til konceptet.

  3. Jeg har skrevet om det på ezzence.dk/magazine i dag. Og jeg glæder mig til min første glimmeronsdag på Instagram. I sidste uge postede jeg glad mit indlæg – indtil jeg fandt ud af det var blevet torsdag uden at jeg havde set mig om.
    Det er fantastisk jo 🙂
    Har i øvrigt en halvfærdig mail til dig – den kommer en af dagene. Sidder med din bog i hånden nemlig og måtte bare lige skrive lidt… 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *