Børnerod: Set fra oven

IMG_2565

Sådan her ser en god eftermiddag ud hjemme hos os. Ungerne er kravlet ud af alt det tøj, der snærer, binder og forhindrer, og alle kasser er tømt for legetøj og det hele foregår mens ungerne taler med sig selv, hinanden, legetøjet og os.

Når jeg ind i mellem læser boligreportager om hvordan folk kan finde ud af at indrette smukke børneværelser, hvor hver ting ligger i den rigtige kasse, så undrer det mig, hvordan de lykkes med at holde ungerne inde på de værelser. Det er aldrig lykkes for mig eller for os. De sidder altid hvor vi er, og sådan synes jeg egentligt også det er hyggeligst.

IMG_2568

9 kommentarer

 1. Jamen i de der boligreportager er der jo typisk heller intet legetøj overhovedet – eller højst et par lækre farvekoordinererde stykker af træ, som mine unger i hvert fald ikke ville gide lege med. Det er måske fordi alt plastik-skramlet alligevel ligger inde i stuen 😉

 2. Jamen det ligner jo et snap shot tages hos os. Lige bortset fra at der ville være lidt flere Barbie dukker, og lige et ekstra barn.

  Julia jeg er helt enig i det med børneværelser, det tror jeg heller ikke kan lade sig gøre. Ungerne er jo hvor de voksne er, i hvertfald mens de er små.

  Hjemme hos os, har vi et legeværelset i forbindelse med stuen, hvor alt legetøj er. Der er altid mega rodet. Vi sover alle oppe på 1. salen. Ungerne er stadig så små, at de ikke går ovenpå på deres værelser for at lege. Det fungerer rigtig godt.

 3. Sådan ser en god eftermiddag også ud hos os. Det kan godt være vi har lavet et fint børneværelse, men ALT legetøjet er i stuen.
  Derfor giver jeg heller ikke vores store soveværelse fra mig selv om nummer 2 er på vej! De behøver ikke et kæmpe deleværelse, de kun bruger til at sove i!
  Lige som dig syntes jeg nu også det er hyggeligt at legen foregår hvor vi er;)
  Kg Line

 4. HA…jeg har lige tænkt nøjagtigt det samme. Nøjagtigt sådan ser det ud på Lauritz værelse…og det får lov til blive liggende. VI har en stor balje stående i stuen …også fyldt med legetøj, og den bliver tømt HVER dag når vi kommer hjem fra vuggestue. Spredt ud over det hele. LIge indtil han er faldt i søvn. Så bliver alt væltet op i baljen igen…kun så vi ikke falder over det når vi går rundt i en aften døs og selv er ved at falde i søvn.

 5. Helt rigtigt. Ungerne vil selvfølgelig være hvor resten af familien er. Og selvom jeg godt kan misunde folk de perfekte hjem, må jeg også indrømme at jeg hverken har overskudet, Skrapheden eller lysten til at smide dem ud af stuen. Elsker når jeg kan følge med i legen der udvikler sig.

 6. Ja – børn vil jo være der hvor mor og far er…og sådan ser der også ud hjemme hos os…og det er okay – undtagen når en af os træder i en lego klods! For satan det gør naller! Men – det er jo liv.

 7. Det er fantastisk med børneliv -og ja, det foregår gerne, hvor forældrene er. Vores hjem ligner ikke de smarte BoBedre hjem – eller dem fra Alt for damerne for den sags skyld. Og hvis hjem gør egentligt det? Har en veninde, som er en del af en facebook gruppe for mødre, og de har indført “vis dit rod”. Dvs. at man tager billeder af sit rod og lægger ind til de andre. For vi går vel alle og forventer, at alle andre har bare lidt mere styr på det end vi selv har, og måske er det i virkeligheden bare super befriende at se, at andre også har Lego over hele gulvet, nullermænd i hjørnerne, og en klat indtørret ymer på et stoleben. 🙂

 8. Ser da fuldstændigt fantastisk ud – da mine piger var små, nød både vi voksne og børnene livet i stuen med blade, legetøj og halløj i en stor pærevælling.. nu er de 12 og 14, og vi oplever nu aftner, hvor vi sidder mutters alene i stuen!!! og tøserne hygger på deres værelser – det er mystisk… Så nyd det i fulde drag 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *