Amsterdam – i orange

I dag skulle vi holde en presseevent i Amsterdam for det danske herrebrand Matnique. (Der er en rigtig god historie at fortælle der, og den smækker jeg på en anden dag.) I går var det national festdag i Holland – Queens Day, som jo så blev til Kings Day, og det er åbenbart = umådeholden druk og technofest i downtown Amsterdam. Vi kom med fem kufferter og diverse stykker håndbagage og blev sat af udenfor byen af taxaen fordi han ikke måtte køre længere. Så stod vi her:

foto-281

Og skulle tværs igennem festen.

Vores piccoline Signe (den cool type) valgte at joine festen noget af vejen:

foto-282

Orange…

Efter en nat til lyden af raves og fest kunne vi dog sætte den fine event i søen på toppen af verden:

foto-280

Og ja; et par enkelte af vore gæster havde faktisk tømmermænd.

1 Comment
Previous Post
Next Post