Gaveregn: Nattens Skygge

image003

Denne fine dame er Deborah Harkness. Hun har skrevet to bind af en planlagt trilogi, og andet bind udkommer i dag. Nattens Skygge hedder bogen, og jeg HAR læst den. Både å engelsk da den udkom, og nu igen på dansk og jeg er vild med den. Her er historien, som forlaget præsenterer den:

image001-1

Fortsættelsen af Heksenat om historikeren Diana Bishop fra Oxford, som er ud af hekseslægt og ved et tilfælde finder ind til en fascinerende og farefuld verden fuld af fantasi, alkymi, tidsrejser, kærlighed og magiske opdagelser.

En dag støder historikeren Diana Bishop på et gammelt, fortryllet manuskript, som det viser sig, at andre væsener – hekse, vampyrer og dæmoner – forgæves har forsøgt at få fingrene igennem århundreder. En af dem er vampyren og genetikeren Matthew Clairmont, og et romantisk forhold udvikler sig mellem ham og Diana.

DEN ER FANTASTISK. Og ja, en bog for voksne. Medrivende, spændende og sindssygt godt fortalt. Og du kan vinde den her. Smid blot en kommentar her inden 3. maj, så trækker jeg lod.

 

 

 

 

 

I Nattens skygge er Diana og Matthew, ved hjælp af Dianas evne som tidsrejsende, søgt tilbage til Matthews hjem ved Oxford i år 1590. De vil skjule sig for dem, der misbilliger deres forhold, men de skal også lokalisere manuskriptet, før det bliver fortryllet. Rejsen tilbage til dunkle elizabethanske London er fuld af farer og spioner, men parret modtager hjælp fra Matthews venner i det mystiske selskab Nattens Skole, og Matthew bliver konfronteret med en del af sin lange fortid, som han troede var glemt og begravet.

64 Comments
Previous Post
Next Post