Husmodertip

Jeg bager ikke nok for tiden. Og jeg får heller ikke lavet nok mad, synes jeg. Ikke at vi ikke får nok at spise, men jeg savner tid til at være længe om det hele. Jeg er blevet virkeligt god til at lave ordentlig aftensmad på tyve minutter (inkl sikkert misforstået hensyn til ALLE i husstanden…), men jeg savner tid til at bare marengs, lave en kyllingesuppe, der skal trække i evigheder, eller til at snitte salaten emsigt fint. Men i morges bagte jeg boller sammen med Elias. Vi bagte af Urtekrams grøntsagsmel, som jeg er total vild med. For det første bliver bollerne lyserøde (!), for det andet får ungerne grøntsager sneget ind. Og hvis du hellere vil have grønne boller (I know, flot sætning, ikke), så prøv den her.

foto-273

Hvis du prøver den, synes jeg godt du kan knalde lidt ekstra olie eller smør i dejen. Du ved, RIIIIIIGELIG med smør.

De færdigbagte boller ser sådan her ud hjemme hos mig:

foto-274

5 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *