Påske, ferie, slud, sjap og arbejde

foto-262 foto-261

Det er en blandet landhandel hjemme hos os. Jeg ferierer med ungerne, mens Johan er på tour. Han spillede i Esbjerg i går, og i Viborg i aften. Bedste karen er sammen med mig og ungerne, og det er så godt. Ikke bare på grund af det gode selskab, men fordi, der jo som bekendt ikke skal være en uge uden sygdom herhjemme, og således er det nu Elias der har fået mellemørebetændelse og har mere ondt end han helt kan holde ud.

Jeg er også ved at være slidt, og stak af en halv time for at løbe ned i Irma og hjem igen, uden at blive helt gennemblødt af det sludagtige sjap, der falder ned fra himmelen, men blomsterhandleren lokkede og jeg fik købt en favnfuld forår hjem. Det er det mest længe ventede og med længsel ventede forår jeg kan komme i tanke om.

foto-262

1 kommentar

  1. Åh altså, den her vinter har bare varet evigheder! Tror også at friske blomster er en af de eneste grunde til, at jeg er sluppet igennem fimbulvinteren uden at være vinterdepri.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.