Når man ikke er dengse…

Elias er efter eget udsagn IKKE en dengse. Det betyder at der er tøj han ikke vil gå. Han vil for eksempel ikke gå i skjorter og lækre striktrøjer, som jeg synes han godt lige kunne have på ind i mellem. Han vil KUN og udelukkende gå i såkaldt “sejt” tøj. Det vil sige virkeligt stygge rædsler med kæmpe store hæslige prints på af ting man kan købe i Fætter BR. Altså tøj, der er også er reklame for noget andet: For eksempel spiderman, actionhelte etc. I virkeligheden har jeg overgivet mig. Jeg køber det knægten vil gå i og jeg vil ikke være sådan en mor, der dominerer ham ned i noget bestemt tøj.  Alligevel er det ind i mellem er det lykkedes mig at finde pæne ting, drengen vil gå i, som for eksempel en flot trøje med en dino på (OK, det var så min veninde der fandt den). Men nu ser det ud til at jeg har fundet et alternativ til drengetøj med reklamer på, som Elias faktisk vil have på, for når man ikke er dengse kan det være svært at finde noget.

Den engelske webshop Boden har en fin afdeling med drengetøj. Jeg har bestilt en tee som lige er kommet, og den er i virkelig lækker bomuldskvalitet. Printet er ikke sådan et tykt plasticprint men snarere stoftrykfarve med broderi ovenpå. Lækkert. KLIK HER.

5 Comments
Previous Post
Next Post