Åh Stockholm – du og dine divaer

Jeg er vild med Stockholm. Det er virkelig en skøn by, og hold op, hvor er svenske damer stilede! Jeg var der i tirsdags på en endagsvisit (arbejde), og skal heldigvis snart derop igen. På Hotel Novis ser loungen sådan her ud, og i en af de lækre sofaer sad en kvinde midt i 30-erne og drak en lillebitte kaffe iført perfekt hår, store solbriller og en virkelig voldsom pels som hun naturligvis (!) ikke tog af, men bare satte sig i. Divaer. Skal være bedre til at være sådan en tænker jeg. Der er nemlig noget helt særligt over kvinder, der tør. Tør kræve plads og rum og pels.

 

4 kommentarer

  1. Tør kræve plads og rum og pels – JA, mand :o) Har netop anskaffet mig en pels, og med den på føler jeg mig som en lille dive. And I love it.

  2. Ja for Sørensen da, lad os flå noget pels af nogle dyr, svøbe dem om os og fejre kvindernes internationale kampdag ved at sidde i en hotelobby. Og lad os blive bedre til det. Sorry Julia, men hvis det er målet, så siger jeg pænt nej tak. Hvorfor skulle kvinder stræbe efter at være og kaldes en diva? Er det at turde?

  3. Åhh, jeg er også vild med Stockholm….divaer eller ej 🙂 Har en veninde der bor der, så tror faktisk jeg snart vil bestille en flybillet og nyde en dejlig tøseweekend i den skønne by uden mand og børn 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *