Shoppeaften med Black Swan Fashion

Hvis du abonnerer på mit – og vores – MiniMagasin (Klik på MiniMagasin i højre hjørne og skriv dig op), så ved du allerede at vi (og vi er dem her) arbejder for Black Swan Fashion. Det er et superlækkert lille brand, som hvert år har to kollektioner ude. Kollektioner som består af lækre anvendelige styles i de fineste og lækreste materialer (og som kan vaskes – ikke uvæsentligt i mit liv), og som du kun kan købe på webshops og ved shoppevents. Fordi vi selv er vilde med tøjer hernede på kontoret i 2100 inviterede vi vores veninder til at komme, drikke lidt bobler og shoppe tøj sammen med os. En af Black Swans sælgere kom og præsenterede tøjet og så var der ellers dømt dameri til den store guldmedalje. Et af mine mange køb er den her top, som er i bomuld og tencel og sidder helt fantastisk.

Det var simpelthen så sjovt og hyggeligt at shoppe med veninder, og totalt afslappet. Derfor fik jeg nærmest ingen billeder taget! Men her er et til af to virkeligt glade damer:

Du kan booke din egen event her – og der er ingen købetvang…

12 Comments
Previous Post
Next Post