Shoppeaften med Black Swan Fashion

Hvis du abonnerer på mit – og vores – MiniMagasin (Klik på MiniMagasin i højre hjørne og skriv dig op), så ved du allerede at vi (og vi er dem her) arbejder for Black Swan Fashion. Det er et superlækkert lille brand, som hvert år har to kollektioner ude. Kollektioner som består af lækre anvendelige styles i de fineste og lækreste materialer (og som kan vaskes – ikke uvæsentligt i mit liv), og som du kun kan købe på webshops og ved shoppevents. Fordi vi selv er vilde med tøjer hernede på kontoret i 2100 inviterede vi vores veninder til at komme, drikke lidt bobler og shoppe tøj sammen med os. En af Black Swans sælgere kom og præsenterede tøjet og så var der ellers dømt dameri til den store guldmedalje. Et af mine mange køb er den her top, som er i bomuld og tencel og sidder helt fantastisk.

Det var simpelthen så sjovt og hyggeligt at shoppe med veninder, og totalt afslappet. Derfor fik jeg nærmest ingen billeder taget! Men her er et til af to virkeligt glade damer:

Du kan booke din egen event her – og der er ingen købetvang…

12 kommentarer

 1. Jeg er jer evigt taknemmelig for at arbejde for Black Swan! Efter at have læst seneste nyhedsmail, hoppede jeg straks ind og købte den labreste tunika – og jeg tror den kommer til at hænge på mig, indtil den bliver laset. Og jeg tror sgu også, at jeg skal have booket en event! 😀

 2. @ Marina, det bliver du SÅ glad for! @Liselotte – glæder mig til at se dig i den. Det er simpelthen så klædeligt og pænt, deres tøj. @ Julie: Det er nemlig det. Al stress er væk og man har ro til at vælge og til at prøve.

 3. Kunne godt tænke mig at holde booke sådan et arrangement, men min lejlighed er alt for lille, kunne de evt. Lokale til rådighed i odense?

 4. Neeeeej… det er ikke fair!!! Julia – hold op med at smide sådan noget lækkert på bloggen, når jeg er økonomisk fucked – og sidder og tænker at det hvide på neglene måske kan udgøre et proteinrigt måltid.
  Men det ser hyggeligt og dejligt ud :-). Nice.

 5. Kæreste Julia,

  Jeg har modtaget mit skønne Blackswan tøj og tænker allerede nu at jeg har købt for lidt. Vil gerne have det på HELE TIDEN. Ja – det er åbenbart ikke noget man vokser fra efter tre-års alderen…

  Kan varmt anbefale tøjet og arrangementstypen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *