Krea-desperation + Erik Brandt = Baby-revenge

Mine børn skal ligne Erik Brandt. I min verden er han det største mandlige stilikon og derfor har Elias haft hørskjorter og blomstrede pludderbukser på indtil han kunne sige fra. Og så sagde han FRA og nu er det kun grimme prints som er reklamer for masseproduceret legetøj / superhelte / drager / dinoer som dur. Og fair nok, point taken. Jeg trækker mig, men tilgengæld har jeg Sofus. Kombineret med krea-desperation efter et lille bitte projekt, jeg kunne nørkle lidt med midt i hektisk hverdag, syede jeg en vest til Sofus. Og som du vil finde ud af, er vi ikke lige glade for den:

Libertyyyyyyy

Forsiden

S for Supersofus

Som sidder på ryggen:

Og her. Det TOTALE grådkvalte sammenbrud over at blive proppet i blomster og Liberty og alt muligt andet fra moderens glansbilledforestilling om at dominere et lille barns tøjstil. Han GRÆD. Med TÅRER! Og blev smækfornærmet. Tag den.

20 Comments
Previous Post
Next Post