Septemberweekend

Kender du det at man vågner, og er hidsig inden dagen overhovedet er gået i gang?

Ungerne sov ikke natten til lørdag, og vreden boblede i maven ud gennem trætte øjne. Men så kom bedste Karen og reddede os, og hun havde blomster med fra kolonihaven og weekenden blev god igen…

Og selvom Sofus er så smuk, at han ikke behøver hipstamatic får du ham her på vej op i vindueskarmen iført H&Ms bud på en cirkusbody. Sofus opdagede ikke at jeg var rasende fra morgenstunden, men da han senere begyndte på et tandfrembrud i overmunden var vi to om de følelser…

Som den politisk ukorrekte mor, jeg ind i mellem er, lagde jeg Sofus i barnevognen og gik på arbejde. Og det virkede. Både på humør, på bunkerne på skrivebordet og på den konstante larm fra bebs med nye tænder på vej. Og se hvilken himmel, der fulgte med. Septembers himmel er så blå, og weekenden blev god.

 

Hvis du vil have en endnu bedre start på ugen, så besøg Anettes gavebod.

1 Comment
Previous Post
Next Post