En tidslomme – fyldt med håndarbejde med kærlig hilsen fra min mor

Jeg har sat mig for at jeg SKAL i gang med at sy igen. Med fuldtidsarbejde, ingen søvn og to lækre unger er det faktisk ikke så let at snige sig hen til symaskinen. Jeg regner ikke med de store projekter, men bare nogle små nogen, som godt må tage meget lang tid. Første skridt er at ae tingene i skabene, og blive lidt inspireret igen. Da jeg gik i gang med det, faldt jeg i en tidslomme. En særlig fin en. Nemlig min mors. En hel pose fuld af skarpt strøgne stoffer, udklip fra magasiner fra 1980’erne og et par påbegyndte broderier.

Det var på en gang vidunderligt og hjertegribende at sidde og ae ting, hun har haft fat i. Men heldigvis var der også noget at grine af (se allernederst).

Et påbegyndt broderi

 

... og forlægget

 

En prøve. Hun var ordentlig, min mor.

 

Og så ordentlig at hun siksakkede, vaskede og strøg ALLE stoffer inden saksen blev sat i.

Bagsiden af en syvejledning. Fra dengang det både var HOT at være ryger OG gammel. Ungdomskulturen ER ny.

5 Comments
Previous Post
Next Post