Mandagsglimmer og tirsdagsfest: Dagens udfordring: Prøv at lade være med ryste røv til den her!

Røvrystningen foregår nederst i dette indlæg – du skal lige forbi kagen først!

 

I går var jeg så heldig at være inviteret med til ELLEs middag i anledning af modeugens begyndelse. Det var virkeligt fint, og jeg var hoppet i superheltebukserne (Elias har ret når han siger, at jeg bare mangler en kappe).

Middagen blev holdt i det smukke Moltkes Palæ, og jeg turde kun lige knipse et enkelt billede ud over den festklædte crowd.

Og så var der kage til kaffen…

Men bortset fra alt det gode – så var der altså ingen dans. Og jeg trænger efterhånden noget så grusomt til at komme ud at danse – det tætteste jeg har været på et dansegulv de sidste mange år var da de forleden dag kom til at skrue musikken for højt op i en tøjbutik, så da jeg hørte dette fantastiske nummer med Kiki Dee og Elton John kl HEST i morges efter en STORSLEM nat inden jeg skulle med morgentoget mod Jylland, blev jeg nødt til at ryste røv.

Prøv lige at se om du kan lade være?

Og SYNG da lige med på spansk, ikke?

http://www.youtube.com/watch?v=w3Aa4aO_HEk

2 Comments
Previous Post
Next Post