En stille aften. Og morgen med glasur på.

Vi har været lagt ned hjemme hos os; af sygdom og søvnmangel i skøn forening. Oveni det en masse (spændende) arbejde og tusind forskellige projekter, men vi har været i underskud. Det har Elias vist også i været, men efter en dejlig rolig weekend hos sin bedstemor, er det som om det hele er ved at falde på plads. I går aftens bagte Elias og jeg boller – for første gang i halvandet år (!). Vi bagte med Urtekrams nye grøntsagsmel, så man liiiige får sneget noget sundt ned i ungerne.

(Og sidste gang jeg skrev om Urtekram, var der nogen der blev MEGET sure og skrev klagemails til mig, fordi, ja, Urtekram er kunde hos mig. Men det gør jo ikke at de ikke findes i verden, og at jeg fordi jeg arbejder for dem, ikke køber deres produkter. Tvært imod!)

Men toget her på billedet har Elias stillet op.

Mens vi stod og slog i dejen som blev lyserød og fin, og hældte rosiner i, besluttede Elias sig for at det ord der bedst dækker over bolledej er Bollesnot. Bare så du ved det.

Her er resultatet.

Med fine lyserøde prikker. Og de smager virkeligt godt. Vi har dog ikke bagt den opskrift urtekram foreslår på pakken, men kun brugt to tredjedele grøntsagsmel og resten almindelig hvedemel.

Det var en af de der helt stille aftner, hvor man faktisk får talt sammen med sit barn, og alt bare er fedt. Så dejligt. Og så tiltrængt.

I morges klokken halv seks vågnede Elias så med en virkelig god ide. Den gjorde vi noget ved, og nu ser bollerne sådan her ud:

 

5 Comments
Previous Post
Next Post