Ondsdagsstemme # 8: Marian // Brændstof

Marian fra bloggen Brændstof har denne onsdag været så sød at gæste dette hjørne af cyberspace.

Jeg er meget glad for at Marian er med, for hun er en ildsjæl, og en af dem, jeg er så heldig at have fået lov til at arbejde med. Marian kan noget med mad, med trends og med at turde kaste sig ud i dem. Hun er ægte entusiast og så inspirerende for alle os, der nogle gange liiiiige venter lidt med at prøve de nyeste madtrends af. Der er ikke andet end gode grunde til at klikke dig forbi til hendes blog, og hvis du brænder for økologi, for mad og for at prøve ting af, ja, så kan det da kun gå for langsomt med at komme afsted!

1. Hvad er det vigtigste for dig i dit liv – hvis du ser bort fra familie, børn og kærester? Altså – det allervigtigste for DIG. Og hvorfor?
Jeg er en ildsjæl, så det er vigtigt for mig at bevare gnisten og brænde for det, jeg bruger min tid på. Madlavning, økologi, gode råvarer, fotografering (gerne af mad) og at opleve nye ting er brændstof for mig. Jeg jagter nye oplevelser, rejsemål, forandringer og udfordringer, fordi det får mig til at føle, at jeg lever livet, udvikler mig og bliver rig på erfaringer og minder. Det kræver brændstof at holde et bål i gang.

2. Hvad er den største sorg i dit liv og hvorfor?
Da jeg var 20 år, mistede jeg min far til kræft. Han var mit et og alt, jeg var ”fars pige”, og der går stadig ikke en eneste dag, uden jeg tænker på ham.

3. Hvad er det vigtigste at vide om lykken?
Den må ikke tages for givet – ingen serverer den på et sølvfad for dig. Lykke kræver, at du selv tager ansvar, gør noget ved de ting, du er utilfreds med, og selv definerer, hvad der gør lige netop dig glad. Lykken er ikke nødvendigvis materialistisk (bevares, man skal ikke kimse ad nye sko eller en lækker restaurantmiddag), men den kan sagtens være lillebitte og hverdagsagtig. F.eks. bliver jeg glad for en god kop kaffe i godt selskab, pæn natur eller en kærlig sms. Det handler om at sætte pris på de små ting også.

4. Hvilke konkrete ambitioner har du for de næste ti år og hvorfor?
De sidste 10 år har jeg flyttet bopæl ca. 10 gange rundt i Danmark, Spanien, Australien og har netop skudt et nyt eventyr i gang i Sverige.  Helt konkret vil jeg gerne finde MIN faste base. Et dejligt hus sammen med min kæreste, så vi kan få en pæn sofa, et stort køkken og en sød hund. Jeg trænger til at få et fast udgangspunkt hvor jeg kan slå mig ned uden at overveje, om jeg gider pakke flyttekasserne ud, fordi jeg alligevel er på vej videre. Hvis der er nogle voksne på linjen, så hører jeg gerne tips til, hvordan man finder ud af, HVOR man skal bo sådan i længere tid end 1 år ad gangen?

5. Hvem eller hvad inspirerer dig? Og til hvad?
Min kæreste inspirerer mig dagligt til at give slip på bekymringer, geare ned og acceptere nuet og tingene, som de er. Jeg er virkelig ”god” til at tænke 1 mio. tanker på én gang.  Men jeg bliver bestemt også inspireret til nye oplevelser, opskrifter og rejser af de mange dygtige bloggere, jeg følger, eller de store stakke af mad- og boligmagasiner, jeg læser.

Besøg Marian her.

1 Comment
Previous Post
Next Post