De skønneste hemmeligheder, tips og tricks til dig og mig og alle andre…

Nu er det jo ikke fordi jeg vil gå denne skønne dame i bedende (og Anette har IGEN landet den mest vidunderlige konkurrence…. KLIK HER), men alligevel kommer der i dag et lille dryp fra skønhedsbranchen.

Den fantastiske makeupartist Sidsel Marie Bøg har nemlig lanceret en webshop, man ikke kan undvære at kende. Jeg tror jeg har kendt Sidsel i 15 år, og vi har arbejdet sammen på mange shoots og produktioner. Hun er fantastisk! Og her kan du møde hende og hendes webshop, der ikke bare er en webshop men fyldt med skønhedsbranchens bedst bevarede hemmeligheder.

 Hvorfor startede du Untold Secretz?

Jeg startede Untold Secretz, fordi jeg gennem mange år har brugt super meget tid på at besvare spørgsmål omkring de produkter, jeg bruger til mit arbejde og privat.

Min mand kom så med den gode ide, at jeg skulle lave et site, hvor man kunne drage nytte af den hands on testing og erfaring, jeg har fået gennem årene.

På min facebookside, Untold Secretz, vil der være tips, tricks og ideer, og man kan læse om, hvad jeg går og laver i mit arbejde.

Hvad er det vigtigste at vide om makeup?
Det vigtigste ved makeup er, at man fremhæver det bedste ved sig selv. Man skal altid huske, at makeuppen skal understrege og ikke være det bærende. Less is more. Det er vigtigt, at man kigger på sine features og vælger det, der skal understreges. Dermed ikke sagt, at man ikke kan bruge meget makeup, det skal bare være i balance med dit ansigt.
Hvilket produkt kan vi ikke leve uden og hvorfor?

Jeg kan ikke leve uden min blush. Den giver glow og farve til ansigtet, og vælger man en cremeblush, kan man bruge den både til kinder og læber.

Har du et særligt trick, der kan redde verdens trætteste mor? (og nej, søvn er ikke en mulighed…)

Jeg sværger til ice mask. Den har reddet mig mange gange, når min hud var træt og stresset. Den giver virkelig et frisk boost og virker sammentrækkende og dæmper rødme.

Hvad er det, der bliver ved med at fascinere dig ved makeup?

Jeg er fascineret af, hvordan man kan forskønne mennesker og ændre deres look med makeup. Det er spændende og aldrig kedeligt, og der kommer hele tiden nye teknikker og teksturer i makeup, så der er jo hele tiden nye ting, man kan eksperimentere med.

Besøg Sidsels side her.

0 Comments
Previous Post
Next Post