Helles hår – og er hun for sexet til trepartsforhandlingerne?

Ikke fordi jeg på nogen måde er færdig med at vise billeder af alle de kager jeg har spist i Paris, men simpelthen fordi noget trods alt er vigtigere…

3-partsforhandlingerne er som bekendt brudt sammen, fordi vi danskere tilsyneladende ikke kan undvære en fridag.

Som selvstændig skal jeg afholde mig fra at uddybe hvor irriterende jeg finder summen af helligdage (jeg  kom nemlig engang til at sige at jeg ikke havde noget imod at arbejde 12 minutter ekstra…) i foråret.

Men hvor om alt er, så er netop de forhandlinger brudt sammen. Min kære veninde mailede mig dette uddrag af en artikel fra Politiken i lørdags, og jeg kan slet ikke holde det ud. Den ellers kloge og indsigtsfulde Katrine Ring mener nemlig at Helles frisure er skyld i at det hele er lidt svært… Helt ærligt. Hvor lavt er det ikke lige?

Er Helle for sexet?

Og hvor er søstersolidariteten. Helles hår kan simpelthen ikke være skyld i at hendes projekt ikke lykkes lige nu. Måske er dette igen et eksempel på at kvinder er kvinder værst, og at vi ikke under hinanden hverken pænt hår eller succes. Og behøver jeg understrege hvor trist det er, når kvindelige politikeres udseende hele tiden gøres til genstand for samtale?

 

22 Comments
Previous Post
Next Post