Ondsdagsstemme #5: Anette Kristine Poulsen

Anette Kristine Poulsen er penselføreren bag bloggen Beauty Space, som er et sandt overflødighedshorn af tips, tricks, give aways, og brugbare råd i en ganske almindelig hverdag. Skønhedsblog med personlighed – we like! Anette har mange jern i ilden og er også dybt involveret i Danish Beauty Awards og holder spændende foredrag. Anette har i dag indvilget i at svare på de fem store spørgsmål om livet og tilværelsen. Læs med hos Anette og Beauty Space, og lær hende lidt bedre at kende her.

 

1. Hvad er det vigtigste for dig i dit liv – hvis du ser bort fra familie, børn og kærester? Altså – det allervigtigste for DIG. Og hvorfor?

Hvis jeg ser tilbage, er det jo altid situationer med mennesker, der popper som kærlige minder – så relationer får førstepladsen. Derudover ville jeg ikke kunne undvære min arbejdspuppe – heller ikke selvom jeg vandt flere millioner i Lotto. Elsker arbejds-stilheden på mit kvistkontor med kig til skoven – og med creme, computer og kaffe indenfor rækkevidde.

2. Hvad er den største sorg i dit liv og hvorfor?

For mange år siden døde mit gudbarn. Han var bare 8 år, da han løb ud foran en bil. Det virker så håbløst fladt at sætte ord på og tårerne triller stadig ned af kinderne, når jeg skal fortælle det – som nu. Jeg tror ikke, man kan lære en dyt af døden, men hans exit minder mig alligevel altid om, at livet består af to slags udfordringer: dem du kan gøre noget ved, og dem du ikke kan. Vi skal være så sindssyge taknemmelige over alt det, der hører til i den første kategori.
3. Hvad er det vigtigste at vide om lykken?

Sokrates sagde det vel meget godt: ”Det er dejligt at leve, bare man har karaktersvaghed nok til at nyde det.” Og lige præcis dét, øver jeg mig i – at huske at nyde lykken og dvæle ved den, når den er der.
4. Hvilke konkrete ambitioner har du for de næste ti år og hvorfor?

Uha. Så lange planer laver jeg slet ikke, men tænker selvfølgelig over, hvordan min forretning skal udvikle sig. Jeg vil gerne ’work smarter – not harder’, men det er lettere at sige end efterleve. Jeg elsker ord og mit stofområde lige højt og er heldigvis privilegeret at være omgivet af mennesker, der rykker mig på begge fronter.
5. Hvem eller hvad inspirerer dig? Og til hvad?

Det gør rejseri og mennesker. Jeg har altid (næsten) haft fabelagtige chefer – blandt andet sagde en klog tidligere Dior-chef ’Husk, at du aldrig kan være sur og professionel på samme tid’. Og hvor har han ret. Surhedens og bitterhedens ansigter er aldrig kønne. I dag inspirerer mine kunder mig – lige fra Børsen til ELLE – men absolut også alle mine Beautyspace-læsere. Det føles som om, de sidder lige på den anden side af skærmen, og at vi næsten drikker kaffe sammen. Min største udfordring er at sortere og prioritere i al den inspiration, som jeg suger til mig.

 

 

8 Comments
Previous Post
Next Post