Gaveregn… Den ultimative

Libero har udgivet en ny bog.

KLIK HER OG DOWNLOAD I PDF

Og i den anledning fejrer vi her på bloggen Store Ble Uge, med en fantastisk gaveregn (nederst i indlægget).

Jeg HAR læst den – fra cover til cover. Det er Ulla Rode, der står bag udgivelsen og den handler om at blive gravid – igen. Bogen genopfrisker alt det jeg troede jeg vidste fra sidste gang (amning, spædbørnspleje, tips og tricks), men handler også om familiedannelse, søskendejalousi og andre hverdagsdramaer. Ulla Rode skriver godt, sikkert og med så megen ro og overbevisning at man får lyst til at lægge sit hoved på hendes skulder, så hun kan fortælle at det hele er godt. Bogen fortæller desuden også om hvordan barnet udvikler sig uge for uge, og indeholder oversigter, der er uundværlige. Og ja: Bogen er gratis.

Jeg er ret vid med denne oversigt - så man (jeg...) ikke misser noget.
Og en ny-klassiker! Lorte-skemaet.

DU VINDER – hvis du smider en kommentar inden fredag klokken 20, og Johan udtrækker dig:

2 months of free diapers str 1 og 2 – 1 karton af hver, 1 bottle of Libero oil, 1 bottle of Libero baby wash, 1 bottle of Libero Shampoo, 1 package of libero wet wipes, 1 package of Libero hand and face wipes, 1 package of Libero diaper bags

TO MÅNEDERS FORBRUG AF BLEER!!!!

(fik jeg sagt: Klik her og download i pdf)

74 Comments
Previous Post
Next Post