Knald ikke danske damer / Dont Bang Denmark (og hvis du er nødt til det, så prøv en jyde…)

Der findes tilsynelandende en mand, der har brugt Laaaaaaang tid på at undersøge, hvor svært det er at få sex i Danmark. Fordi danske damer er nogle maskuline kramper. Han har brugt så lang tid på det, at der er kommet en bog ud af det, som du kan købe via Amazon til knappe 13 dollars, som handler om de rædselsfulde danske damer.

Måske er han blevet såret? Måske rejser manden verden rundt for at knalde alle nationaliteter? Måske er han bare tosset, men køb bogen, hvis du vil:

KLIK HER.

Det sjoveste er, at han også driver en blog – den handler mest om hvordan man scorer, og på den siger han blandt meget andet dette om danske kvinder:

Even the Danish girls who have somehow escaped the corrupting influence of the androgynous culture (she’ll probably be from Jutland) will have some random masculine quality that fucks everything up. She’ll look good from across the bar, maybe even slightly sexy, but when you interact with her you’ll discover that she has a deep voice. Or she has man hands. Or she moves like a man. Or she has a slight mustache. Or she is arrogant like a man. I’ve met girls in Denmark who were more masculine than me, and I’m the hairiest, horniest motherfucker I know. I’m barely exaggerating when I say that mimicking Danish women has taught me how me to be a stronger man.

Initially a Danish girl will be somewhat reserved, but it takes no more than fifteen minutes for her true outspoken nature to shine. Since a Danish girl thinks she’s an expert on everything, be prepared to get educated on matters your feeble brain can’t possibly comprehend. You’re going to hear the wackiest, most liberal opinions you’ve ever heard in your life (e.g., “The state should supply and inject heroin addicts with pure drug in a safe environment that is also provided by the state”). Take the most liberal shit you learned in college and multiply it by fifty to get a feeling for what you’re going to hear in Denmark.

If you don’t want to bang a Danish girl, disagree with her. While this may build attraction with American girls, for Danish girls it completely shuts off the pussy faucet. They want the role of the alpha while you’re left with the role of the dopey beta. Therefore if you want sex you’re best served by simply nodding or asking her more questions so that she talks enough to make your ears bleed. You will hate yourself for doing this.

Følg med her – det er FANTASTISK!

12 Comments
Previous Post
Next Post