Rosinantes pakkekalender

Forlaget Rosinante & Co (og Co er dér jeg er så heldig at blive udgivet, nemlig Pretty Ink), inviterer os med i en pakkelenderleg fra i morgen. Gratis bøger. HURRA! – læs mere her:

Første december åbner Rosinante&Co en digital pakkekalender med 24 gratis e-noveller af blandt andre Helle Helle, Anne B. Ragde,
Jens Blendstrup og Bent Haller.

  Bag hver låge i Rosinante&Co Pakkekalender 2011 gemmer sig en ny e-novelle hver dag, som kan downloades helt gratis. Læseren kan downloade dagens novellepakke til sin computer, e-reader eller iPhone, så hun altid har en stærk fortælling lige ved hånden.

  Find pakkekalenderen som app i Apples AppStore eller på www.rosinante-pakkekalender.dk og læs mere om alle forfatterne og de novellesamlinger, de enkelte noveller indgår i. Hvilken novellepakke der åbner hvilken dag, afslører vi dog ikke.
Det skal være en overraskelse.

 Kalenderen indeholder 24 noveller af 24 forfattere fra Rosinante&Co og præsenterer noget af det ypperste inden for novellegenren. Der er læsestof til både de voksne og de unge læsere.  

  ”Novellen er en lidt overset genre, selvom nogle af litteraturens skønneste perler er noveller. Men novellen passer perfekt til den verden, som vi lever i. Den er som oftest enkel og præcis og imøde-kommer vores nye digitale læsevaner og en moderne dagligdag med computere og smartphones. Vi tror, at novellen kan få et nyt gennembrud og er stolte af at kunne præsentere en håndfuld mesterlige e-noveller på dansk.” siger litterær direktør Jakob Malling Lambert

 Dagens novelle kan downloades gratis hele dagen helt frem til midnat.

2 Comments
Previous Post
Next Post