Avocadosnack og gaveregn til dig

Jeg er blevet kontaktet af importøren af Hass Avocadoer – det er dem med den noprede skal, som lige nu har sæson. De synes at vi skal vide noget om, hvor fine disse lækre grøntsager er til babymad (og uden at jeg overhovedet ved noget som helst om ernæring etc, vil jeg gerne lige tilføje at som ammende har jeg opdaget at hvis jeg spiser en avocado om dagen tørrer min hud ikke helt ud – tip hermed vidergivet).

De gavmilde mennesker deler her ikke bare opskrifter (dem er der ikke plads til her i dag, men jeg smækker en kageopskrift på bloggen her i morgen (kage med avocado…) og informationer med os, men hvis du lægger en kommentar på dette indlæg deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort til den lækre butik Enula 9 på 500 bananer (avocadoer / kroner).

FACTS (jeg ikke kendte) OM AVOCADOEN fra Hass

Vitaminbombe og måltid i ét – Hass avocadoen fra Chile er i sæson netop nu. Den har en mild og fin smag, som de fleste
børn elsker. Og når du serverer moset avocado for baby, sikrer du samtidig, at dit barn får
en ordentlig vitaminindsprøjtning. Hass avocadoen har nemlig hele 12 ud af de 13 vitaminer,
der findes, herunder B-vitamin, der er nødvendigt for omdannelse og udnyttelse af protein
og fedt, C-vitamin, der har betydning for kroppens immunforsvar og D-vitamin, der øger
optagelsen af calcium og styrker knogler og tænder.Endelig er energisammensætningen i en avocado perfekt til babyer og småbørn, da den er rig på energi, helt uden sukker og sprængfyldt med det sunde, umættede fedt.

Smid en kommentar og du er med. Johan trækker lod på fredag aften efter vanligt mandelogisk system.

114 Comments
Previous Post
Next Post