The days are long, but the years are short

Og hvad har blomsterne med Sofus at gøre? Jeg fik dem i anledning af ham, og de er simpelthen for smukke til at I ikke skal tvinges til at se dem også.

Tiden går hurtigere, end jeg husker den gjorde med Elias. Måske fordi jeg er en del mere aktiv (host host) end jeg var med Elias, men måske også bare fordi jeg denne gang husker at nyde lige præcis der hvor Sofus er, i stedet for hele tiden at gå og længes efter at en fase skulle være overstået, så vi kan komme i gang med den næste. For denne gang ved jeg faktisk at alt er en fase, og at tiden går så hurtigt, at det halve burde være nok, så hvis man vi nå at sniffe baby, så er det i dag og i morgen, for lige om lidt er han næsten fire og samler på vigtig information om superhelte.

Så når Tina Fey skriver det mest rigtige jeg nogensinde har læst om at være forældre – nemlig at dagene er lange og årene er korte, så ved jeg slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. Og i dag bliver Sofus fire uger. Det er KUN og ALLEREDE fire uger siden, han kom! Han har jo været her altid og samtidig er han spritny.

3 Comments
Previous Post
Next Post